Troels Denmark

London Air Modulsofa

Et populært oppsett i vår modulsofa London Air.Oppsettet er en stor hjørnesofa med stor hjørnedel og smale armlener. Trukket i et lyst slitesterkt sto...
Les mer
  • Design din sofa
  • Høye ben og luftig design
  • God sittekomfort
Modulsofa - Design din sofa
Et populært oppsett i vår modulsofa London Air.
Oppsettet er en stor hjørnesofa med stor hjørnedel og smale armlener. Trukket i et lyst slitesterkt stoff med struktur som gir et levende utseende. Sofaen har sorte runde ben.

London Air Modulsofa: Dette er et nytt luftig modulsofa-system som er basert på vårt eldste og mest solgte modulsofa-system gjennom mange år. Her har du store valg muligheter innen moduler, størrelser, armlener, tilbehør, ben og stoff- og hud farger.

Du kan velge 3 forskjellige sittekomforter:
Standard sittekomfort: Har 35kg kaldskum i sete- og ryggputene. Dette gir en middels myk følelse, og er det mest solgte.

Ønsker du en fastere eller mykere sittekomfort kan du velge dette mot et tillegg i prisen. (+5%)

Fast sittekomfort: Har 45kg kaldskum i seteputene og 35kg i ryggputene.
Myk sittekomfort: Har 35kg kaldskum i setepute med duntopp og 35kg kaldskum i ryggputene.

Velger du derimot et oppsett i hud, så er innholdet i ryggputene en blanding av revet latex og sillikonfiber.

Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Denne gjelder da ikke hvis du velger sofaen i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene.

Velg i 4 forskjellige armlener: Her kan du finne det armlene som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har et moderne smalt armlene, eller et bredt klassisk armlene.
Kan leveres ned dekkplate eller heltrekkes som alternativ.

Velg metall ben, eller treben i forskjellige farger: Bena til London Air er runde eller skrå og er 15cm høye. Du kan velge mellom standard metall ben, eller et justerbart metall ben i aluminium eller sort. (Med dette benet så kan du justere høyden ca. 2cm.) Trebena kan leveres i forskjellige farger: ubehandlet, oljet, hvitoljet, gråoljet, valnøttfarget olje, Røkt(smoked) eller sort.

Velg tilbehør: Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har London Air flott og praktisk tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrast farge eller annet stoff.

Nakkepute: Nakkeputen finnes i 3 forskjellige varianter. Rund 44cm, Firkantet 53cm eller rund og slim Ø:18cm L:63-65cm. Alle tre er en pute som er festet på et enkelt stativ. Denne plasseres bak en ryggpute slik at det er bare puten som stikker frem over ryggen. Dermed har du enkelt en forlengelse av ryggputen, og god støtte til nakken. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte
Varenummer: TÅ156005099059001520

Mål

Farge
Natur
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Topaz

Produktmål

Lengde
301 cm
Bredde
238 cm
Dybde
88 cm
Høyde
85 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
123 kg
Totalvolum
2,654442 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
89 cm
Kolli 1 - Høyde
61 cm
Kolli 1 - Volum
1,0858 m³
Kolli 1 - Vekt
52 kg
Kolli 2 - Lengde
136 cm
Kolli 2 - Bredde
98 cm
Kolli 2 - Høyde
61 cm
Kolli 2 - Volum
0,813008 m³
Kolli 2 - Vekt
33 kg
Kolli 3 - Lengde
107 cm
Kolli 3 - Bredde
107 cm
Kolli 3 - Høyde
66 cm
Kolli 3 - Volum
0,755634 m³
Kolli 3 - Vekt
38 kg