Liberty Modulsofa

Et populært oppsett i vårt fleksible modulsofasystem Liberty. Oppsett er en 3-seter sofa med elegante klassiske armlener.Sofaen er trukket i et slites...
Les mer
  • Design din egen drømmesofa
  • Fast og god sittekomfort
  • Solid treverk og høyelastisk kaldskum
Et populært oppsett i vårt fleksible modulsofasystem Liberty. Oppsett er en 3-seter sofa med elegante klassiske armlener.
Sofaen er trukket i et slitesterkt tekstil, Riccardo Topiary og har solide sorte treben.

Liberty Modulsofa: Dette er et modulsofa-system som vi har solgt gjennom mange år. Her har du valgmuligheter innen moduler, oppsett, armlener, ben, hud, tekstil og farger. Det er også mulig å velge dekorativ kontrastsøm når man bestilles en sofa i hud.

Sofaen har en meget fast og god sittekomfort med høyelastisk kaldskum både i rygg-og seteputer. Seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider.
Dette gjelder da ikke hvis du velger sofaen i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene.
Skroget er produsert i solid treverk.

Velg blant forskjellige armlener: Her kan du finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har et moderne smalt armlene eller et bredt klassisk armlene.

Velg metallben, eller treben i ulike farger: Alle bena til Liberty er 16cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde, samtidig som det skaper et luftig design. Men høye ben blir også rengjøringen under sofaen enklere. Du kan velge mellom 4 forskjellige treben i mange forskjellige farger, og et metallben i børstet stål.

Velg tilbehør: Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har Liberty flotte og praktiske tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i nøyaktig samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller annet stoff

Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallene leveres i 2 forskjellige størrelser og kan bestilles med samme ben og bekledning som sofaen.

Nakkepute: Nakkeputen finnes i 2 forskjellige størrelser, 55cm eller 75cm bred. Begge to er en pøll som er festet på et enkelt stativ. Denne plasseres bak en ryggpute slik at det er bare pøllen som stikker frem over ryggen. Dermed har du enkelt en forlengelse av ryggputen, og god støtte til nakken. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Liberty modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille
Varenummer: BB15608

Mål

Farge
Grønn
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Riccardo

Produktmål

Bredde
224 cm
Dybde
92 cm
Høyde
81 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
61 kg
Totalvolum
1,400832 m³
Kolli 1 - Lengde
228 cm
Kolli 1 - Bredde
96 cm
Kolli 1 - Høyde
64 cm
Kolli 1 - Volum
1,400832 m³
Kolli 1 - Vekt
61 kg