Bellus

Bellus Andango Modulsofa

Et populært oppsett av vår Modulsofa Andango. Oppsettet er en stor hjørnesofa med et åpent hjørne og en chaiselong. Sofaen er trukket i et grovt slite...
Les mer
  • God sittekomfort - Cloud System
  • Modulsofa - Mange valgmuligheter
  • 7års garanti mot fjærbrudd

Et populært oppsett av vår Modulsofa Andango. Oppsettet er en stor hjørnesofa med et åpent hjørne og en chaiselong. Sofaen er trukket i et grovt slitesterkt tekstil, Carrera. Stoffet har en kraftig struktur og en to-tonet effekt, som gir trekket en fin dybde. Sorte treben som er 12cm høye.

Andango Modulsofa: Dette er et av våre mest solgte modulsofasystem gjennom mange år. Her har du valgmuligheter innen moduler, ben og tekstil/hud farger. Andango er har moderne design og kjempegod sittekomfort. Sofaen er dyp og en typisk lounge sofa.

Cloud System: Seteputene er nøye oppbygd i flere lag. De har pocketfjærer med høyelastisk kaldskum over. På toppen er det et ekstra lag med memory-skum og 200gram fiber. Dette gir en unik sittekomfort, der seteputene former seg etter din kropp, og gir god støtte. Du får følelsen av å hvile kroppen på en sky – ergo navnet Cloud system. Et ideelt sted for avslappende kvelder og kvalitetstid med familie og venner.

Velg metallben eller treben: Her kan du finne det benet som passer deg best. Sofaen får ulike uttrykk avhengig av om det f.eks. har et lavt treben eller et høyt metallben. Ved å velge ben, velger du også sittehøyden på sofaen. Her er det din individuelle preferanse som gjelder. Noen vil ha sofaen så lav som mulig, slik at det blir en lounge sofa som man kan ligge godt i. Andre vil sitte litt høyere og ha litt mer luftig preg på sofaen. Treben kan du få i høydene 3cm, 5cm og 8cm i forskjellige farger. Metallben kommer i høyden 13cm.

Velg tilbehør: ønsker du å få maksimalt ut av sofaen din, har Andango flotte og praktiske tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i samme fargenyanser som sofaen. Du kan også velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller i et annet stoff.
Pyntepute inkludert: Pynteputer pynter opp sofaen, samtidig som de gir deg behagelig sittekomfort. Det følger alltid med 2 standard pynteputer i samme bekledning som sofaen hvis ikke noe annet er spesifisert. ønsker du flere pynteputer, må dette kjøpes til. Pynteputene leveres i ulike størrelser, tekstiler og med ulik innmat/putefyll. Velg samme stoff som sofaen eller kanskje i en kontrast farge?
Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen, og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallen leveres i størrelsen 90x90cm, og kan bestilles med samme ben og bekledning som sofaen.

Velg stoff/hud og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Andango modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil, hud og farger.

Hvorfor velge en sofa fra Bellus?
Bellus er en stor og kjent leverandør av sofaer til hele Europa. De har produksjonen sin på egen fabrikk i Estland. Der blir produktene produsert for hånd og de bruker kun kvalitets materialer som er allergivennlige. Bellus har lang erfaring innen design og produktutvikling og har egne eksklusive modeller som ingen konkurrenter har. De har stort fokus på sittekomfort, og leverer sofamodeller som passer inn i både klassiske og moderne hjem. Sofaene går igjennom en nøye kvalitetssjekk før de blir sendt ut, slik at du kan være sikker på at du får en sofa som vil vare i lang, lang tid. Bellus gir 7års garanti på fjærbrudd.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!

 

Varenummer: US1560023405649184

Mål

Stofftype
100% Polyester
Stoffnavn
Carrera
Martindale
100000
Pilling
4
Antall ben
16
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
394 cm
Bredde
254 cm
Dybde
107 cm
Høyde
81 cm
Sittehøyde
47 cm
Sittedybde
58 cm
Bredde armlene
16 cm
Benhøyde
12 cm

Emballasjemål

Antall kolli
4 Antall kolli
Totalvekt
174 kg
Totalvolum
4,636125 m³
Kolli 1 - Lengde
170 cm
Kolli 1 - Bredde
115 cm
Kolli 1 - Høyde
65 cm
Kolli 1 - Volum
1,27075 m³
Kolli 1 - Vekt
48 kg
Kolli 2 - Lengde
190 cm
Kolli 2 - Bredde
115 cm
Kolli 2 - Høyde
65 cm
Kolli 2 - Volum
1,42025 m³
Kolli 2 - Vekt
50 kg
Kolli 3 - Lengde
110 cm
Kolli 3 - Bredde
110 cm
Kolli 3 - Høyde
65 cm
Kolli 3 - Volum
0,7865 m³
Kolli 3 - Vekt
40 kg
Kolli 4 - Lengde
155 cm
Kolli 4 - Bredde
115 cm
Kolli 4 - Høyde
65 cm
Kolli 4 - Volum
1,158625 m³
Kolli 4 - Vekt
36 kg