Sorrento Sofa

Et populært oppsett i vår fleksible sofamodell Sorrento. Oppsett D, er en stor hjørnesofa som består av en 2,5-seter, et hjørne og en 3-seter.Vår mode...
Les mer
  • Regulerbare rygg- og nakkestøtter
  • Moderne og stilren sofa
  • Kan bestilles i flere oppsett, stoff og farger
Et populært oppsett i vår fleksible sofamodell Sorrento. Oppsett D, er en stor hjørnesofa som består av en 2,5-seter, et hjørne og en 3-seter.
Vår modell er her trukket i en grått mykt og behagelig stoff (Sparr Basic) og har metallben.

Sorrento:
Sorrento er moderne sofamodell der du har mange valgmuligheter. Modellen er har stramme og rene linjer som gir et stilrent uttrykk. Den har også har fastsydde rygg- og seteputer som gjør at de holder seg på plass, og samtidig gir sofaen en fast og god sittekomfort.

Unikt for modellen er at den har regulerbare rygg-og nakkestøtter i alle seter. Dermed kan du justere disse etter behov.

Velg i forskjellige oppsett: Finn det oppsettet som passer best for deg og din stue. Sorrento kan bestilles i flere ulike hjørneløsninger i forskjellige størrelser. Den kan også bestilles enkeltvis som en løs 3-seter og 2-seter.

Velg forskjellige ben: Det finnes to forskjellige ben alternativer: Metall sølv, eller sort.

Velg stoff/hud og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Sorrento sofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil, hud og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!

Varenummer: UE15400312302119309

Mål

Farge
Gri Dark Grey
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Sparr Basic

Produktmål

Lengde
291 cm
Bredde
261 cm
Dybde
97 cm
Høyde
76 cm

Emballasjemål

Antall kolli
3 Antall kolli
Totalvekt
117 kg
Totalvolum
2,86 m³