Lido Modulsofa

Et populært oppsett i vår modulsofa-serie Lido. Trukket i et mykt moderne velour-stoff Jewel i fargen 44 Steel. Bena er sort metall og 17cm høye.Lido ...
Les mer
  • Ingen løse puter
  • Fast og god sittekomfort
  • Tidløs og elegant
Modulsofa
Et populært oppsett i vår modulsofa-serie Lido. Trukket i et mykt moderne velour-stoff Jewel i fargen 44 Steel. Bena er sort metall og 17cm høye.

Lido Modulsofa:
Dette er et nytt modulsofa-system som gir deg valgmuligheter innen moduler, tekstiler og farger. Lido har faste sete- og ryggputer som gir denne sofamodellen et veldig ryddig og stilrent uttrykk.

Denne sofaen er bare 81cm høy, som gjør at den ikke ruver mye i et rom.
Den passer derfor perfekt både for deg som kanskje ønsker å ha den plassert foran et vindu, eller plassert midt i ett rom. For.eks åpen stue-kjøkken løsning.

Lido er som nevnt tidligere, en stilren sofamodell uten noen løse puter, så med denne kan du skape din egen stil og varierte med friske pynteputer og tilbehør.
Sofaen har både god sittehøye og dybde, som gjør at de aller fleste sitter godt over lang tid.

Velg moduler: Lido modulsofa har mange forskjellige moduler du kan i velge i, slik at du finner det oppsettet og den størrelsen som passer best for deg. Du kan for eksempel velge en hjørneløsning, en sofa med chaiselong, eller en løs enkelt sofa i forskjellige bredder.

Ben: Til Lido modulsofa har du bare et valg. Det er sorte, tynne og elegante metall ben. Bene er 17cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde, samtidig som det skaper et luftig design. Men høye ben blir også rengjøringen under sofaen enklere.
Pall: Pall/puff er et praktisk tilbehør som gir ekstra sitteplasser når du trenger det. Det kan også brukes ved siden av sofaen og gi fotstøtte hvis du ønsker en fleksibel chaiselong-løsning. Pallen kan bestilles i samme stoff og farge som sofaen.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Lido modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Ta kontakt med
Varenummer: PV156040

Mål

Farge
Steel
Stofftype
Velor
Stoffnavn
Jewel

Produktmål

Lengde
313 cm
Bredde
162 cm
Dybde
88 cm
Høyde
81 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
135 kg
Totalvolum
2,46784 m³
Kolli 1 - Lengde
199 cm
Kolli 1 - Bredde
92 cm
Kolli 1 - Høyde
64 cm
Kolli 1 - Volum
1,171712 m³
Kolli 1 - Vekt
65 kg
Kolli 2 - Lengde
166 cm
Kolli 2 - Bredde
122 cm
Kolli 2 - Høyde
64 cm
Kolli 2 - Volum
1,296128 m³
Kolli 2 - Vekt
70 kg

Vedlikeholdsprodukter