Fenway Sofa

Fenway Sofa: Modernitet møter komfort! Når du tenker på en sofa som kombinerer funksjonalitet med stil, er Fenway Sofa uten tvil ditt førstevalg. Det...
Les mer
  • Unik to-modul design med chaiselong
  • Luksuriøst Jumbo Cord stoff
  • Mulighet for matchende puff

Fenway Sofa: Modernitet møter komfort!

Når du tenker på en sofa som kombinerer funksjonalitet med stil, er Fenway Sofa uten tvil ditt førstevalg. Dette møbelet tar stuen din til et helt nytt nivå, og tilbyr både et estetisk tiltalende design og komfort som varer hele dagen.

Unik modulær design

Fenway skiller seg ut med sin to-modul design. Denne konfigurasjonen gir sofaen et luftig og nett utseende, perfekt for den moderne bolig. Men den er ikke bare vakker - den er også praktisk. Med den ene modulen som en chaiselong, er Fenway designet for de stille øyeblikkene når du bare vil legge bena opp og slappe av.

Lekkert Jumbo Cord stoff

Fenway Sofa er trukket i det eksklusive Jumbo Cord stoffet, kjent for sin mykhet og holdbarhet. Dette moderne stoffet, preget av sine karakteristiske cord striper, tilbyr en tekstur som er både behagelig mot huden og estetisk tiltalende.

Fleksibilitet med ekstra tilbehør

Ønsker du å forbedre sofaopplevelsen ytterligere? En matchende puff i samme utførelse som Fenway Sofa er tilgjengelig for kjøp. Ikke bare gir den ekstra sitteplass, men den kan også fungere som en forlengelse av sofaen eller som en frittstående enhet.

Kvalitet som varer

Fenway Sofa er ikke bare en fryd for øyet, men også bygget for å vare. Den robuste konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for at sofaen holder seg like flott år etter år.

Gi stuen et løft alt i dag

Hvis du er på jakt etter en sofa som virkelig gjør en forskjell i stuen din, er Fenway Sofa det opplagte valget. Med sin unike design, komfortable tekstur, og evnen til å tilpasse, vil denne sofaen raskt bli hjertet av ditt hjem.

Varenummer: UQ1540020002

Mål

Farge
Offwhite
Stofftype
Jumbo Cord i 100% polyester
Stoffnavn
Lincoln
Martindale
>35.000
Fargeekthet
4-5
Pilling
4
Materiale ben
Tre
Antall seter
2
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
224 cm
Dybde
93 cm
Høyde
67 cm
Sittehøyde
40 cm
Sittedybde
70 cm
Sjeselongdybde
160 cm
Bredde armlene
23 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
58 kg
Totalvolum
1,717476 m³
Kolli 1 - Lengde
131 cm
Kolli 1 - Bredde
99 cm
Kolli 1 - Høyde
68 cm
Kolli 1 - Volum
0,881892 m³
Kolli 1 - Vekt
30 kg
Kolli 2 - Lengde
128 cm
Kolli 2 - Bredde
96 cm
Kolli 2 - Høyde
68 cm
Kolli 2 - Volum
0,835584 m³
Kolli 2 - Vekt
28 kg

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter