Troels Denmark

Salvador Sofa

En flott og stilig 3-seter i vår moderne sofamodell Salvador. Sofaen er trukket i et slitesterkt tekstil, Regain Rust. Dette er et mykt og behagelig s...
Les mer
  • Meget god sittekomfort
  • Høye ben og luftig design
  • Kan bestilles i andre utførelser
En flott og stilig 3-seter i vår moderne sofamodell Salvador. Sofaen er trukket i et slitesterkt tekstil, Regain Rust. Dette er et mykt og behagelig stoff som gir sofaen et eksklusivt uttrykk.
Bena er i sort tre og er 16cm høye.

Salvador: Dette er et nytt sofa-system hos oss, som er basert på et av vårt mest solgte system gjennom mange år. Her har du valgmuligheter innen størrelse, oppsett, sittekomfort, ben, tekstil og farger.

Modellen har brede armlener, smal ramme og høye ben.
Leveres som enkeltsofa i forskjellige størrelser og som sofa med chaiselong-løsning.

Som standard har denne sofaen en fast og god sittekomfort med nozag fjærer og kaldskum i seteputer. Ryggputene har silikone fyll, som gir en mykere følelse. Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider.
Mot et pristillegg er det er mulig å bestille denne sofamodellen med pocketfjærer i setene putene og en kombinasjon med pocketfjærer og memory-skum. Putene vil da ikke være vendbare, men gi en dypere og mykere sittekomfort og seteputene former seg etter kroppen.

Velg treben i ulike farger: Alle bena til Salvador er 16cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde, samtidig som det skaper et luftig design.
Med høye ben blir også rengjøringen under sofaen enklere.
Du kan velge mellom treben i forskjellige farger: Ubehandlet eik, eik oljet, gråoljet eik, hvitoljet eik, smoked eik, sorte og valnøtt oljet.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Salvador kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Det er også mulig å kjøpe til stoler, puffer og pynteputer i nøyaktig samme stoff som sofaen. Du kan også selvfølgelig velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller annet stoff som går ton-i-ton. Valget er ditt!


Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa, eller kom og besøk oss i butikken.
Varenummer: TÅ157021111051040060

Mål

Farge
Rust
Stoffnavn
Regain
Antall ben
5
Materiale ben
Treverk
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
239 cm
Dybde
93 cm
Høyde
90 cm
Sittehøyde
43 cm
Sittedybde
57 cm
Benhøyde
15 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
70 kg
Totalvolum
1,19416 m³
Kolli 1 - Lengde
236 cm
Kolli 1 - Bredde
92 cm
Kolli 1 - Høyde
55 cm
Kolli 1 - Volum
1,19416 m³
Kolli 1 - Vekt
70 kg