Troels Denmark

Michelin Sofa

Michelin Sofa: Eleganse møter funksjonalitet! Utforsk Michelin, en sofakolleksjon som kombinerer luksuriøs komfort med toppmoderne design. Enten du øn...
Les mer
  • Eksklusivt design: Voluminøs og blikkfangende
  • Fastsydde rygg- og seteputer for optimal komfort
  • Tilpasset valg: Varierte størrelser, stoffer og farger

Michelin Sofa: Eleganse møter funksjonalitet!

Utforsk Michelin, en sofakolleksjon som kombinerer luksuriøs komfort med toppmoderne design. Enten du ønsker å forvandle stuen din til en elegant tilfluktssted eller et moderne samlingssted, representerer Michelin valget for den kresne kjøperen.

En statement for alle rom

Michelin er ikke bare en sofa; den er et kunstverk. Med dens voluminøse og plasskrevende design tiltrekker den seg oppmerksomhet fra første øyeblikk. De brede, myke armlenene, kombinert med presise sømmer og en gjennomført design, gir en estetikk som er like behagelig for øyet som den er å sitte på.

Ukonvensjonell komfort

Med fastsydde rygg- og seteputer er det garantert at Michelin tilbyr en konsistent og behagelig sitteopplevelse. Disse putene sørger for at du alltid har en fast, men likevel myk følelse når du setter deg ned.

Skreddersy din opplevelse

Michelin er ikke bare en one-size-fits-all-løsning. Denne sofaen gir deg valget. Velg mellom flere størrelser og utførelser, og dykk ned i et rikt utvalg av stoffer og farger. Ønsker du en 3-seter med sjeselong? Eller kanskje en sjeselong alene? Michelin gir deg friheten til å skape din egen komfortsone.

Premium materialer for varig kvalitet

Michelin-sofaen er bygget for å vare, med en ramme av solid tre og en nozag-fjæring som sikrer støtte gjennom mange år. Med polstring av kvalitet som kaldskum, silikon og polyuretanskum, får du en sofa som ikke bare ser bra ut, men også føles fantastisk.

Oppdag det beste i moderne sofa-design

Enten du ønsker en sofistikert loungesofa eller en funksjonell sjeselong, finner du det i Michelin-kolleksjonen. Komplementer stuen din med en sofa som reflekterer din smak og stil.

Varenummer: TÅ15701811201103624

Mål

Farge
Dark Green
Stofftype
Velour
Stoffnavn
Adore
Materiale ben
PVC
Benfarge
Sort
Antall seter
4
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
282
cm
Dybde
105
cm
Høyde
71
cm
Sittehøyde
42
cm
Sittedybde
68
cm
Benhøyde
3
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
118
kg
Totalvolum
2,37075
Kolli 1 - Lengde
145
cm
Kolli 1 - Bredde
109
cm
Kolli 1 - Høyde
75
cm
Kolli 1 - Volum
1,185375
Kolli 1 - Vekt
59
kg
Kolli 2 - Lengde
145
cm
Kolli 2 - Bredde
109
cm
Kolli 2 - Høyde
75
cm
Kolli 2 - Volum
1,185375
Kolli 2 - Vekt
59
kg