Erin Modulsofa

En flott 3-seter i vårt fleksible sofasystem Erin. Sofaen er trukket i et slitesterkt tekstil, Kentucky Brun. Dette stoffet kan minne om hud, og gir e...
Les mer
  • God sittekomfort
  • Mange valgmuligheter
  • Luftig design
En flott 3-seter i vårt fleksible sofasystem Erin. Sofaen er trukket i et slitesterkt tekstil, Kentucky Brun. Dette stoffet kan minne om hud, og gir et eksklusivt uttrykk. Bena er wengefarget og 18cm høye.

Erin Modulsofa:Dette er et modulsofa-system som er basert på et av vårt mest solgte system gjennom mange år. Her har du valgmuligheter innen moduler, oppsett, armlener, ben, tekstil og farger.

Sofaen har en fast og god sittekomfort med kaldskum både i rygg- og seteputer. Seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider.

Velg blant 3 forskjellige armlener: Her kan du finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har et moderne smalt armlene eller et bredt klassisk armlene. Med to av armlenene følger det med en liten pute som gir sofaen et dekorativ uttrykk.

Velg metallben, eller treben i ulike farger: Alle bena til Erin er 18cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde, samtidig som det skaper et luftig design. Men høye ben blir også rengjøringen under sofaen enklere. Du kan velge mellom 3 forskjellige metallben, og 3 forskjellige treben som leveres i forskjellige farger.

Velg tilbehør: Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har Elin flott og praktisk tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i nøyaktig samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller annet stoff.

Velg stoff og farger:Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Erin modulsofa kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: RK1540040202738438

Mål

Farge
Brun
Stoffnavn
Kentucky 09

Mål

Høyde
81 cm
Bredde
194 cm
Totalvolum
0,946782 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
197 cm
Kolli 1 - Høyde
54 cm
Kolli 1 - Volum
0,946782 m³
Kolli 1 - Vekt
54 kg
Kolli 1 - Bredde
89 cm

Vedlikeholdsprodukter