Bellus

Bellus Moby Sofa

Moby er flott sofamodell med et tidsriktig og moderne design.Sofaen kjennetegnes ved at den har fastsydde sete- og ryggputer, quiltet søm-mønster og e...
Les mer
  • Moderne og tidsriktig
  • Dekorativ
  • Trukket i et innbydende stoff
Moby er flott sofamodell med et tidsriktig og moderne design.
Sofaen kjennetegnes ved at den har fastsydde sete- og ryggputer, quiltet søm-mønster og en kraftig søm på de elegante armlenene.
Moby har ingen løse puter som gjør at modellen er meget brukervennlig, samt det er lett å pynte opp sofaen med pynteputer og skape din egne stil.
Modellen finnes som åpent hjørne løsning samt 3- og 2-seter.
Kan bestilles i et stort utvalg stoff og farger.
Denne sofamodellen appellerer til både unge og eldre mennesker, og er perfekt for deg som ønsker deg en sofa som skiller seg litt ut fra mengden.

Vår Moby sofa er her vist som en 3-seter trukket i stoff Wooley som er et saueskinn-look stoff. Dette er et moderne og tidsriktig tekstil som gir sofaen et dekorativt uttrykk og en myk innbydende komfort.

Hvorfor velge en sofa fra Bellus? Bellus er en stor og kjent leverandør av sofaer til hele Europa. De har produksjonen sin på egen fabrikk i Estland.
Der blir produktene produsert for hånd og de bruker kun kvalitets materialer som er allergivennlige. Bellus har lang erfaring innen design og produktutvikling og har egne eksklusive modeller som ingen konkurrenter har.
De har stort fokus på sittekomfort, og leverer sofamodeller som passer inn i både klassiske og moderne hjem. Sofaene går igjennom en nøye kvalitetssjekk før de blir sendt ut, slik at du kan være sikker på at du får en sofa som vil vare i lang, lang tid.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa til deg eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: US1570020905448700

Produktmål

Bredde
268 cm
Dybde
115 cm
Høyde
78 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
62 kg
Totalvolum
3,177 m³
Kolli 1 - Lengde
220 cm
Kolli 1 - Bredde
125 cm
Kolli 1 - Høyde
90 cm
Kolli 1 - Volum
2,475 m³
Kolli 1 - Vekt
52 kg
Kolli 2 - Lengde
120 cm
Kolli 2 - Bredde
90 cm
Kolli 2 - Høyde
65 cm
Kolli 2 - Volum
0,702 m³
Kolli 2 - Vekt
10 kg

Vedlikeholdsprodukter