Seksjoner

Seksjoner

Seksjoner

Seksjoner er smarte og pene oppbevaringsmøbler til stuen. Hos A-møbler tilbyr vi seksjoner i flere ulike materialer, design og modeller. Utforsk vårt utvalg seksjoner her.

Både smart og pent

Seksjoner er smarte møbler som gir plass til alt du vil oppbevare i stuen. I seksjonen kan du plassere alt du ikke bruker så ofte, men fortsatt ønsker å ha lett tilgjengelig. Seksjonene kan bestå av flere møbler, og med flere møbler av samme stil i stuen skaper du et tidløst og stilrent uttrykk. Uttrykket kan lett jazzes opp med fin dekorasjon i form av maling, tapet, malerier og blomster.

En seksjon for deg

Møblene i en seksjon består vanligvis av:
- En praktisk TV-benk med gode oppbevaringsmuligheter
- Hyller i form av bokhyller og bildehyller som både kan stå på gulvet eller henges på veggen
- Skap med pene dører i enten tre eller glass
- En lekker skjenk som komplementerer stuens innredningsstil


Du kan selv velge den seksjonen som består av de modulene du trenger. På den måten slipper du unødvendige møbler i stuen og kan velge det som passer ditt behov best.

Vårt utvalg seksjoner

Hos A-møbler har vi et bredt utvalg materialer og farger gjør at du kan finne seksjonen som passer dine ønsker. Om du vil ha en seksjon som kan ramme inn TV-en eller en seksjon til oppbevaring av glass og pyntegjenstander kan du finne den hos oss. Om du ikke finner den perfekte seksjonen kan du selv designe din egen. Sett sammen moduler så det passer og velg farge!

Oppbevar favorittingene dine i stua

Bruk seksjoner på en kreativ måte og forvandle den tomme plassen i stuen til et sted hvor du kan oppbevare dine yndlingsting. Seksjoner består av flere møbler. Møblene kan du plassere der de passer best i din stue og på den måten skape ditt eget personlige preg.

Kontakt oss i A-møbler

Det er viktig for oss i A-møbler at du blir fornøyd med ditt nye møbel. Har du noen spørsmål eller ønsker å vite mer om våre seksjoner? Kom innom vårt varehus på Alnabru. Her har vi utstilling av de fleste seksjoner så du kan finne den du liker best. Du kan også kontakte oss på telefon 22 88 01 00 eller sende en mail til kundeservice@a-mobler.no.