Brunstad

Brunstad Delta Swing Skammel

Her ser du en fotskammel som tilhører vår flotte hvilestol Delta Legend. Trukket i et brungrønt stoff med gråoljet eik treve...
Les mer
  • Norsk design
  • 10 års garanti på både seteputer og rammeverk
  • Velg forskjellige farger på stoff, hud og treverk

Her ser du en fotskammel som tilhører vår flotte hvilestol Delta Legend. Trukket i et brungrønt stoff med gråoljet eik treverk.

En fotskammel gir god avlastning og hvile til bena. Den kan også brukes som en ekstra sitteplass ved behov

Delta hvilestol:
Delta er designet av Helge Taraldsen og Arild Alnes og ble lansert for første gang i 1998. Uten at stolen har mistet sin identitet har den siden den gang gått fra en til seks modellvarianter med ulike uttrykk. Med sitt enkle, klassiske formspråk er Delta stolen et elegant bidrag til Scandinavian Design og blir allerede betegnet som en klassiker.

Med den innebygde trinnløse glidefunksjonen og den aktive nakkestøtten, vil du oppleve en unik sittekomfort. Dette gir kroppen en komfortabel og god ergonomisk støtte uansett hvilken posisjon du velger.

Delta finnes i seks ulike modellvarianter: Adventure, Comfort, Harmony, Legend, Pluss og Swing. Når du har funnet din favoritt, er det bare å lene seg tilbake og nyte den gode komforten. Alle Delta stolene har like sete- og ryggputer. Forskjellen ligger hovedsakelig i om vangene har polstrede puter eller ikke, og om stolen står på fire ben, har svingsokkel eller meier. Alle variantene kan også fås som Large utgaver og lav utgaver (uten om Delta Motion, den kan bare fås som standard og Large). Svingstolen kan fås med eller uten vipp.

Alle Delta stoler, utenom Delta Motion, i original og large utgaver blir levert med et eget patentert beslag for høydejustering av sitteputen. De kaller systemet BRUNSTAD ADAPTIVE COMFORT, BAC®. Med et enkelt håndgrep der man flytter setet enten opp eller ned, gir dette mulighet for en tilpasset sittevinkel ut fra lengde på person og personlig preferanse for optimal sittestilling. Sittehøyden kan endres med 3 cm.

Vi skreddersyr din klassiker etter dine ønsker. Velg mellom hud, fåreskinn og mange tekstilserier, med varierte strukturer og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en stol til deg eller kom og besøk oss i butikken!

Garanti:
Brunstad samarbeider med flere lokale produsenter, noe som gjør at deres møbler er både kortreiste og miljøvennlige. Deres kunnskap om materialbruk samt systematisk testing av materialene, gjør at de gir deg 10 års garanti på både seteputer og rammeverk.

 

Varenummer: BR174009360313130001

Mål

Farge
Brungrønn
Stofftype
Ull
Stoffnavn
Bardal
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sølvfarget

Emballasjemål

Antall kolli
1
Totalvekt
3 kg
Totalvolum
0,10584 m³
Kolli 1 - Lengde
45 cm
Kolli 1 - Bredde
56 cm
Kolli 1 - Høyde
42 cm
Kolli 1 - Volum
0,10584 m³
Kolli 1 - Vekt
3 kg