Brunstad

Brunstad Delta Hvilestol Swing

Delta Swing:Delta Swing er en litt mer sporty stol i Delta-familien med svingunderstell og polstrede armputer. Stolen kan velges med eller uten vippef...
Les mer
  • 10 års garanti på både seteputer og rammeverk.
  • Inkludert vippefunksjon og fotskammel
  • Velg forskjellige farger på stoff, hud og treverk.
Prisen er inkludert skammel
Delta Swing:
Delta Swing er en litt mer sporty stol i Delta-familien med svingunderstell og polstrede armputer. Stolen kan velges med eller uten vippefunksjon, og med forskjellige understell.

Vår stol ser du her trukket i en sort classic hud med vippefunksjon og kryssfot-sokkel i matt krom.
Fotskammelen er inkludert i prisen.

Delta hvilestol:
Delta er designet av Helge Taraldsen og Arild Alnes og ble lansert for første gang i 1998.
Uten at stolen har mistet sin identitet har den siden den gang gått fra en til seks modellvarianter med ulike uttrykk.

Med sitt enkle, klassiske formspråk er Delta stolen et elegant bidrag til Scandinavian Design og blir allerede betegnet som en klassiker.

Med den innebygde trinnløse glidefunksjonen og den aktive nakkestøtten, vil du oppleve en unik sittekomfort. Dette gir kroppen en komfortabel og god ergonomisk støtte uansett hvilken posisjon du velger.

Delta finnes i seks ulike modellvarianter: Adventure, Comfort, Harmony, Legend, Pluss og Swing. Når du har funnet din favoritt, er det bare å lene seg tilbake og nyte den gode komforten.

Alle Delta stolene har like sete- og ryggputer. Forskjellen ligger hovedsakelig i om vangene har polstrede puter eller ikke, og om stolen står på fire ben, har svingsokkel eller meier.

Alle variantene kan også fås som Large utgaver og lav utgaver (uten om Delta Motion, den kan bare fås som standard og large). Svingstolen kan fås med eller uten vipp.

Alle Delta stoler, utenom Delta Motion, i original og large utgaver blir levert med et eget patentert beslag for høydejustering av sitteputen. De kaller systemet BRUNSTAD ADAPTIVE COMFORT, BAC®.
Med et enkelt håndgrep der man flytter setet enten opp eller ned, gir dette mulighet for en tilpasset sittevinkel ut fra lengde på person og personlig preferanse for optimal sittestilling. Sittehøyden
Varenummer: BR17220

Mål

Farge
Sort
Stofftype
Hud
Stoffnavn
Classic

Produktmål

Bredde
69 cm
Dybde
90 cm
Høyde
103 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
34 kg
Totalvolum
0,54 m³