Brunstad

Brunstad Delta Hvilestol Adventure

Delta Adventure: Delta Adventure har hentet sin naturlige enkelthet fra den rene nordiske stilen. Den har fire ben og trevanger i vakker utforming.Vår...
Les mer
  • 10 års garanti på både seteputer og rammeverk.
  • Fåreskinn fra Skandilock
  • Velg forskjellige farger på stoff, hud og treverk.
Fotskammel er inkludert i prisen
Delta Adventure:
Delta Adventure har hentet sin naturlige enkelthet fra den rene nordiske stilen. Den har fire ben og trevanger i vakker utforming.

Vår stol ser du her i Large størrelse trukket i et grått fåreskinn og hvitoljet eik treverk.
Fotskammelen er inkludert i prisen.

Fåreskinn er et mykt, deilig, slitesterkt og vakkert material. Et material som er temperaturutjevnende - varmt om vinteren og svalt om sommeren.
Alle fåreskinn er unike. Dette kan føre til variasjon på hvert skinn og fra skinn til skinn da krøll og tetthet i pelsen varierer, og skinnene tar opp ulike mengde farge. Det blir også brukt flere skinn per stol.

Delta hvilestol:
Delta er designet av Helge Taraldsen og Arild Alnes og ble lansert for første gang i 1998.
Uten at stolen har mistet sin identitet har den siden den gang gått fra en til seks modellvarianter med ulike uttrykk.

Med sitt enkle, klassiske formspråk er Delta stolen et elegant bidrag til Scandinavian Design og blir allerede betegnet som en klassiker.

Med den innebygde trinnløse glidefunksjonen og den aktive nakkestøtten, vil du oppleve en unik sittekomfort. Dette gir kroppen en komfortabel og god ergonomisk støtte uansett hvilken posisjon du velger.

Delta finnes i seks ulike modellvarianter: Adventure, Comfort, Harmony, Legend, Pluss og Swing. Når du har funnet din favoritt, er det bare å lene seg tilbake og nyte den gode komforten.

Alle Delta stolene har like sete- og ryggputer. Forskjellen ligger hovedsakelig i om vangene har polstrede puter eller ikke, og om stolen står på fire ben, har svingsokkel eller meier.

Alle variantene kan også fås som Large utgaver og lav utgaver (uten om Delta Motion, den kan bare fås som standard og large). Svingstolen kan fås med eller uten vipp.

Alle Delta stoler, utenom Delta Motion, i original og large utgaver blir levert med et eget patentert beslag
Varenummer: BR17227

Mål

Farge
Grå
Stofftype
Fåreskinn

Produktmål

Bredde
73 cm
Dybde
90 cm
Høyde
110 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
25 kg
Totalvolum
0,49 m³