Newton Spisestol

Newton Spisestol: Nett, stilig og perfekt for ethvert hjem! I hjertet av ethvert hjem finner du en spisestue som bringer familie og venner sammen. De...
Les mer
  • Slitesterkt tekstil med en luksuriøs hudlignende følelse
  • Elegante sorte metallben for en moderne touch
  • Tidsriktig design med fine linjer og runde former

Newton Spisestol: Nett, stilig og perfekt for ethvert hjem!

I hjertet av ethvert hjem finner du en spisestue som bringer familie og venner sammen. Det sentrale punktet i denne rommet? Spisestolene. Og med Newton spisestol kan du garantere at hver samling blir uforglemmelig.

Eksklusivitet gjennom slitesterkt tekstil

En av de mest fremtredende egenskapene ved Newton spisestol er det slitesterke tekstilet den er trukket i. Med en overflate som minner om hud, gir det stolen en følelse av luksus og eksklusivitet som er vanskelig å finne andre steder.

Fine linjer og runde former: Moderne design på sitt beste

Modernitet handler ikke bare om funksjonalitet, men også om estetikk. Med Newton spisestol får du begge deler. Stolens fine linjer og runde former gir den et tidsriktig og elegant design, mens de lakkerte matt sorte metallbenene tilfører en ekstra dimensjon av stil og holdbarhet.

Fleksibel innredning

Uansett om ditt hjem skriker urban chic, minimalistisk moderne, eller koselig tradisjonell, vil Newton spisestol passe sømløst inn. Dens nette og kompakte design gjør den spesielt tiltrekkende for mindre rom, mens dens universelle estetikk lar den kombineres med mange forskjellige spisebord for en skreddersydd look.

Et tilstedeværende tillegg til ethvert rom

Newtons subtile elegance sikrer at den aldri vil dominere rommet, men dens unike design gjør at den alltid vil være et samtaleemne. Enten du inviterer gjester over for en middag eller nyter en stille frokost med familien, vil denne stolen forbedre opplevelsen.

Varenummer: MZ1820042945

Mål

Farge
Cognac
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
54 cm
Dybde
44 cm
Høyde
85 cm
Sittehøyde
49 cm
Sittedybde
39 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
19 kg
Totalvolum
0,1815 m³
Kolli 1 - Lengde
66 cm
Kolli 1 - Bredde
55 cm
Kolli 1 - Høyde
50 cm
Kolli 1 - Volum
0,1815 m³
Kolli 1 - Vekt
19 kg