Woodenforge Spisegruppe

Woodenforge Spisegruppe med Jack Spisestoler: Moderne Rustikk Eleganse! La oss introdusere Woodenforge spisegruppe, komplett med 4 moderne Jack spise...
Les mer
  • Komplett spisegruppe med Woodeforge bord og Jack stoler
  • Bord med praktisk butterfly-ileggsplate for enkel forlengelse.
  • Moderne og komfortable Jack spisestoler trukket i sort PU, imitert skinn.

Woodenforge Spisegruppe med Jack Spisestoler: Moderne Rustikk Eleganse!

La oss introdusere Woodenforge spisegruppe, komplett med 4 moderne Jack spisestoler. Denne unike kombinasjonen setter tonen for et spisemiljø som blander industriell sjarm med moderne eleganse og komfort.

Det Uttrykksfulle Woodenforge Bordet

I sentrum for denne spisegruppen står Woodenforge spisebord, et fantastisk eksempel på industrielt design kombinert med funksjonalitet. Bordet, som er laget av resirkulert treverk med et understell i sort metall, er både stødig og holdbart. En butterfly-ileggsplate lar deg enkelt forlenge bordet når du trenger mer plass.

Jack Spisestoler: Moderne Komfort Møter Stil

Jack spisestoler bringer moderne komfort og stil til denne spisegruppen. Trukket i sort PU, imitert skinn, og med et sortlakkert understell, tilbyr disse stolene en behagelig sitteopplevelse. Den unike håndtakdetaljen på toppen av ryggen tilfører et ekstra preg av moderne design.

Bærekraftig og Unikt Design

Woodenforge spisegruppe er produsert med resirkulerte materialer, noe som gir hvert sett unike detaljer, fra naturlige sprekker og skjønnhetsfeil til fargenyanser i treverket. Møblene bærer stoltheten av å være produsert av en miljøbevisst produsent, PGT-Reclaimed, som er sertifisert av Rainforest Alliance.

Oppgrader Spisestuen din med Woodenforge Spisegruppe og Jack Stoler

Forvandle spisestuen din til et rom med karakter og stil med Woodenforge spisegruppe, komplett med Jack spisestoler. Ta kontakt med oss for mer informasjon og la oss hjelpe deg å oppnå drømmespisestuen.

Varenummer: PP184540

Mål

Farge
Sort PU, Octopus Ink

Produktmål

Lengde
180 cm
Bredde
90 cm
Høyde
78 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
77 kg
Totalvolum
0,586177 m³
Kolli 1 - Lengde
149 cm
Kolli 1 - Bredde
96 cm
Kolli 1 - Høyde
27 cm
Kolli 1 - Volum
0,386208 m³
Kolli 1 - Vekt
52 kg
Kolli 2 - Lengde
77 cm
Kolli 2 - Bredde
53 cm
Kolli 2 - Høyde
49 cm
Kolli 2 - Volum
0,199969 m³
Kolli 2 - Vekt
25 kg

Tilhørende varer