Billy Spisegruppe

Billy Spisegruppe: Kombiner stil med funktionalitet Når det kommer til et stilig og funksjonelt spiseområde, står Billy Spisegruppe i en klasse for s...
Les mer
  • Komplett pakkepris med 8 Jack spisestoler
  • Moderne og tidsriktig design
  • Sortbeiset, lakkert finish med solid konstruksjon

Billy Spisegruppe: Kombiner stil med funktionalitet

Når det kommer til et stilig og funksjonelt spiseområde, står Billy Spisegruppe i en klasse for seg selv. Med en unik kombinasjon av moderne design og holdbar konstruksjon, er denne spisegruppen et must for ethvert hjem.

Spisebordet: En fusjon av stil og stabilitet

Billy er mer enn bare et spisebord; det er en kunstnerisk fremstilling av moderne møbeldesign. U-ben understellet gir en særegen karakter, mens det sortbeisede, lakkerte finèret kombinert med MDF gir en elegant overflate. Og la oss ikke glemme de sorte massive bena. Disse bena sørger ikke bare for at bordet står stødig, men de fremhever også det moderne og tidsriktige designet som Billy er kjent for.

Fleksibilitet med ekstra plater

Enten du arrangerer en stor familiebrunch eller inviterer noen venner over for en intim middag, kan Billy Spisebord tilpasses dine behov. Kjøp ekstra plater for å forlenge lengden, og voilà – ditt bord er klart til å huse flere gjester. Og det beste? Platene er designet for å monteres på begge sidene av bordet, noe som sikrer en sømløs forlengelse.

Jack Spisestoler: Komfort møter eleganse

Ingen spisegruppe er fullstendig uten stoler som komplimenterer bordet. Jack spisestoler er trukket i sort PU, som imiterer skinnets luksuriøse tekstur. Understellet, sortlakkert for en sofistikert finish, passer perfekt til mange forskjellige spisebord, spesielt Billy. Men Jack er ikke bare om utseendet. Understellets unike form gir en behagelig svikt, noe som sikrer at hver middag blir en komfortabel opplevelse.

Detaljene som teller

Det er ofte de små tingene som gjør en stor forskjell. Jack stolen skiller seg ut med en håndtak i toppen av ryggen. Denne detaljen, mens subtil, gir stolen et distinktivt utseende, og gir også praktisk funksjonalitet når du flytter stolen.

Billy Spisegruppe er en fengslende sammenslåing av stil, funksjonalitet og komfort. Det er ikke bare et møbelsett; det er en investering i tidløs design og uforglemmelige middager.

Varenummer: PP184770

Mål

Farge
Sort PU
Stofftype
PU (imitert skinn)
Materiale ben
Bord:Tre, Stol:Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
8
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
240 cm
Bredde
95 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
4 Antall kolli
Totalvekt
132 kg
Totalvolum
0,937806 m³
Kolli 1 - Lengde
248 cm
Kolli 1 - Bredde
140 cm
Kolli 1 - Høyde
13 cm
Kolli 1 - Volum
0,45136 m³
Kolli 1 - Vekt
68 kg
Kolli 2 - Lengde
89 cm
Kolli 2 - Bredde
81 cm
Kolli 2 - Høyde
12 cm
Kolli 2 - Volum
0,086508 m³
Kolli 2 - Vekt
14 kg
Kolli 3 - Lengde
77 cm
Kolli 3 - Bredde
53 cm
Kolli 3 - Høyde
49 cm
Kolli 3 - Volum
0,199969 m³
Kolli 3 - Vekt
25 kg
Kolli 4 - Lengde
77 cm
Kolli 4 - Bredde
53 cm
Kolli 4 - Høyde
49 cm
Kolli 4 - Volum
0,199969 m³
Kolli 4 - Vekt
25 kg

Tilhørende varer

I denne serien