Woodenforge Spisebord

Et rundt spisebord i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge.Bordplaten er laget av resirkulert treverk, mens understellet er kryssfot-for...
Les mer
  • Resirkulert treverk
  • Moderne industrielt design
  • Rundt bord med praktisk kryssfot understell
Et rundt spisebord i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge.
Bordplaten er laget av resirkulert treverk, mens understellet er kryssfot-formet og i sortmalt treverk.
Under bena er det justeringsskruer, slik at bordet kan stå stødig, hvis det er noen ujenvheter i underlaget.

Dette runde bordet finnes i to størrelser, med diameter 120cm eller 140cm. De rektangulære bordene i samme serie, har en meget praktisk butterfly-ileggsplate, slik at de enkelt kan forlenges ved behov. Platene oppbevares i bordet når de ikke er i bruk.

Woodenforge-serien:
Woodenforge-serien er en hyllest til pionerene som la de første togskinnene rundt om i verden. En perfekt forening mellom de sterke, elegante metallskinnene og mektige tømmerstenger. Woodenforge-serien prøver å gjenskape dette samspillet med de rene linjene i metallrammene med den kontrasten det resirkulerte treverket gir. Sammen gir det deg solide, elegante møbler med et industrielt, men samtidig moderne preg.

Unike møbler:
Siden denne serien er produsert med resirkulerte materialer, vil hvert møbel være unikt med sprekker, skjønnhetsmerker og nyanseforskjeller i farger fra produkt til produkt. Dette gir møblene karakter og det rustikke utseendet som gjør denne serien spesiell.

Miljøbevisst produsent:
PGT-Reclaimed streber etter å produsere møbler på en bærekraftig måte, redusere avfall og ta vare på miljøet. Derfor benytter de i hovedsak resirkulerte materialer i sin produksjon og bare i perioden 2012-2016 sparte de 327 hektar skog ved å resirkulere gammelt treverk. Selskapet er sertifisert av Rainforest Alliance og mottok i 2018 den gjeveste prisen i «The green world enviroment awards».
Varenummer: PG1810010001

Mål

Farge
Rustic Black Olive
Materiale
Tre
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
140 cm
Bredde
140 cm
Dybde
140 cm
Høyde
78 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
40 kg
Totalvolum
0,453768 m³
Kolli 1 - Lengde
148 cm
Kolli 1 - Bredde
146 cm
Kolli 1 - Høyde
21 cm
Kolli 1 - Volum
0,453768 m³
Kolli 1 - Vekt
40 kg