Portside Spisebord

Nordisk eleganse møter funksjonalitet! Portside spisebord er et perfekt eksempel på eleganse og funksjonalitet i harmoni. Det nordiske designet gir b...
Les mer
  • Nordisk design med en tidløs estetikk
  • Svevende bordplate og fingerskjøtede ben
  • Kan forlenges til 300 cm for å romme flere gjester

Nordisk eleganse møter funksjonalitet!

Portside spisebord er et perfekt eksempel på eleganse og funksjonalitet i harmoni. Det nordiske designet gir bordet et rent, tidløst utseende som passer perfekt i ethvert moderne hjem. Hvitoljet eikefiner gir en myk, naturlig estetikk som bare blir mer attraktiv over tid.

Detaljer som skiller seg ut

Det er de små detaljene som virkelig gjør Portside spisebord unikt. Bordplaten ser ut til å sveve over de nydelig fingerskjøtede bena, et designelement som gir bordet et luftig og sofistikert uttrykk.

Tilpasser seg dine behov

Med Portside spisebord har du muligheten til å legge til ekstra klaffer, så bordet enkelt kan utvides for å romme flere gjester. Med plass til en klaff på hver side, kan bordet forlenges opp til 300 cm.

Fleksibel og Praktisk

Enten du skal arrangere en stor middagsfest eller en intim middag for to, er Portside spisebord den ideelle løsningen. Den justerbare størrelsen sikrer at du alltid har nok plass, og det stilige designet vil sørge for at ditt spisemøbel alltid ser like bra ut.

Tilføy eleganse til hjemmet ditt med Portside

Legg til et snev av nordisk eleganse til hjemmet ditt med Portside spisebord. Den smidige kombinasjonen av stil, funksjonalitet og fleksibilitet gjør det til en ideell løsning for enhver spisestue. Ikke vent, oppdag hva Portside spisebord har å tilby i dag.

Varenummer: MR18101556104

Mål

Farge
Hvitoljet Eik Finèr
Materiale
Eik Finèr
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
100 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
68 kg
Totalvolum
0,351707 m³
Kolli 1 - Lengde
213 cm
Kolli 1 - Bredde
109 cm
Kolli 1 - Høyde
11 cm
Kolli 1 - Volum
0,255387 m³
Kolli 1 - Vekt
55 kg
Kolli 2 - Lengde
112 cm
Kolli 2 - Bredde
86 cm
Kolli 2 - Høyde
10 cm
Kolli 2 - Volum
0,09632 m³
Kolli 2 - Vekt
13 kg

I denne serien