Konya Spisebord

Et moderne og tidsriktig spisebord med kryss-ben understell. Dette understellet gjør det enkelt å plassere stoler under uten at det kræsjer med bordbe...
Les mer
  • Moderne og tidsriktig design
  • Solid og stødig
  • Passer godt til flere typer stoler
2stk ekstraplater kan kjøpes til hvis du ønsker et
Et moderne og tidsriktig spisebord med kryss-ben understell. Dette understellet gjør det enkelt å plassere stoler under uten at det kræsjer med bordben.

Bordet er laget av en kombinasjon med MDF og kinesisk ask finèr som er sortlakkert. Understellet er sortlakkert gummitre.

Denne kombinasjon gjør at bordet blir meget stødig og solid, og du får et flott og brukervennlig spisebord.

Ønsker du samtidig et praktisk og fleksibel bord, kan du kjøpe til ekstra klaffer slik at du kan justere lengden på bordet etter behov og antall gjester.

På enden av bordet er det nemlig noen reiler som platene skal festes til. Når ekstraplatene ikke er i bruk, dyttes reilene inn i bordet og er lite synlige.

Konya passer perfekt til mange forskjellige stoler slik at du kan skape den stilen du selv ønsker og få den spisegruppen som passer deg best.

Du kan variere uttrykket og sette til både klassiske spisestuestoler, moderne velour stoler, eller kanskje noen moderne pinnestoler?
Varenummer: MZ18115

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Lengde
180 cm
Bredde
90 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Totalvekt
56 kg
Totalvolum
0,36666 m³
Kolli 1 - Lengde
189 cm
Kolli 1 - Bredde
97 cm
Kolli 1 - Høyde
20 cm
Kolli 1 - Volum
0,36666 m³
Kolli 1 - Vekt
56 kg