Wonderland Pearly Seng Med Hodegavl

Komplett kontinentalseng med hodegavl fra vår norske leverandør Wonderland. Sengen er trukket i et slitesterkt grått stoff, leveres med en premium hyp...
Les mer
  • Komplett seng med hodegavl
  • Vaskbart tekstil
  • Norsk merkevare
Komplett kontinentalseng med hodegavl fra vår norske leverandør Wonderland. Sengen er trukket i et slitesterkt grått stoff, leveres med en premium hyperflex overmadrass og inkludert 4 sorte ben med 2 støtteben. Fastheten på sengen er: Fast/Fast.

Hodegavlen er elegant W200 gavl, som gir sengen et moderne og stilfullt uttrykk. Sømmet med en tynn fals på sidene av gavlen.

Pearly er en kvalitets seng fra Wonderland med Standard Pocket fjærer (5 vindinger) i hovedmadrassen, og stopning i welun. Dette gir deg en seng med god støtte.

Sammen med den myke skuldersonen, sikrer dette en liggestilling som gir god avlastning for nakke, skulder og rygg.

Madrassen er vendbar, slik at du kan fordele slitasjen på begge sidene, noe som forlenger levetiden på sengen og sikrer at du beholder komforten år etter år.

Alle tekstiler kan enkelt tas av og vaskes på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i.

Garanti:
Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt som er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon, eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: PP13131

Mål

Farge
Haze
Stoffnavn
Haze

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
180 cm
Høyde
57 cm

Emballasjemål

Antall kolli
12
Totalvekt
136 kg
Totalvolum
1,9304 m³