Høie

Høie Tuva Sengetøy

Tuva Flanellsengesett fra Høie: Naturens fargespill i soverommet! Ønsker du en fornyelse på soverommet som kombinerer design med ultimat komfort? La ...
Les mer
  • Naturlig og sjarmerende design
  • Lun og myk flanellfølelse
  • Perfekt gavevalg

Tuva Flanellsengesett fra Høie: Naturens fargespill i soverommet!

Ønsker du en fornyelse på soverommet som kombinerer design med ultimat komfort? La Høies Tuva Flanellsengesett omfavne deg med sin varme og skjønnhet, og opplev hvordan naturens farger og teksturer kan transformere ditt soveområde.

Mykhet og lunhet i hver fiber

Tuvas unike flanellfølelse kommer til sin rett når overflaten av den fineste bomullen børstes. Dette gir en mykhet som er umulig å motstå, og sørger for at flanellen blir lun, varm og koselig – ideell for kjøligere kvelder.

Design inspirert av naturen

Tuva bringer høstens magi rett inn på soverommet med sitt fortryllende design av småblader. Enten du velger terrakotta farger eller naturlige grønntoner, vil Tuva legge til en naturlig, beroligende atmosfære, noe som skaper en rolig retrett fra hverdagens travle rytme.

Praktisk og miljøvennlig

Tuva sengesett kommer med en praktisk glidelås i dynetrekket for enkel vask. Sengesettet er også sertifisert med Oeko-Tex Made in Green, noe som betyr at det er både trygt for deg og miljøet. Kombinert med Høies vedlikeholdsanbefalinger, sikrer dette at sengetøyet ditt forblir vakkert og varer lenge.

Gaven alle vil sette pris på

Enten du ønsker å skjemme bort deg selv eller en spesiell person, er Tuva Flanellsengesett en utmerket gave. Dens universelle appell og tidløse design gjør det til et flott tilskudd til ethvert hjem eller hytte.

Varenummer: HØ950103105700

Mål

Farge
Naturlig grønn
Materiale
100% bomull
Stofftype
Flanell

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
140 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
1,45 kg
Totalvolum
0,004995 m³
Kolli 1 - Lengde
37 cm
Kolli 1 - Bredde
27 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,004995 m³
Kolli 1 - Vekt
1,45 kg

Lignende produkter

Tilhørende varer