Høie

Høie Storm Putetrekk

Storm Hotellputetrekk fra Høie: En luksuriøs fornemmelse! Ønsker du å omfavne følelsen av luksuriøse hotellnetter hjemme i din egen seng? Storm Hotel...
Les mer
  • Luksuriøs flanellfølelse
  • Tidløst tosidig design
  • Mykhet og eleganse i ett

Storm Hotellputetrekk fra Høie: En luksuriøs fornemmelse!

Ønsker du å omfavne følelsen av luksuriøse hotellnetter hjemme i din egen seng? Storm Hotellputetrekk fra Høie gir deg nettopp denne opplevelsen. Flanellmaterialet utstråler komfort og varme, og inviterer til lange, avslappende kvelder og morgener uten hastverk.

Unik flanellfølelse

Det som gjør Storm Hotellputetrekk unikt, er flanellens myke tekstur. Denne kvaliteten oppnås ved å børste overflaten av den fine bomullen, noe som gir en uforlignelig mykhet mot huden. Når du hviler hodet på dette putetrekket, kan du forvente den mest behagelige nattesøvnen.

Stilfullt og tidløst design

Med sitt enkle og elegante design er Storm Hotellputetrekket en nøytral, men stilig tilføyelse til ethvert soverom. Den tosidige designen gir variasjon og mulighet for å endre utseendet basert på ditt humør eller rommets estetikk. Tilgjengelig i to farger, kan du velge den som best kompletterer dine sengetøy og romdekor.

Vask og Vedlikehold

Å ta vare på ditt Storm Hotellputetrekk fra Høie er enkelt. Vask den på 60 grader for optimal renhet. For å sikre at fargene forblir like levende som den dagen du kjøpte dem, bør du vaske putetrekket med lignende farger og med innsiden ut.

Varenummer: HØ950200805704

Mål

Farge
Naturlig grønn
Materiale
100% bomull
Stofftype
Flanell

Produktmål

Lengde
100 cm
Bredde
70 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,4 kg
Totalvolum
0,00224 m³
Kolli 1 - Lengde
28 cm
Kolli 1 - Bredde
20 cm
Kolli 1 - Høyde
4 cm
Kolli 1 - Volum
0,00224 m³
Kolli 1 - Vekt
0,4 kg

Tilhørende varer

I denne serien