Høie

Høie Balder Sengetøy

Balder Flanellsengesett fra Høie: En natt i ren komfort! Når kalde vinternetter banker på døren, trenger du et sengesett som gir både komfort og varm...
Les mer
  • Sengesett i deilig flanell
  • 100% ekstra fin bomull
  • Oeko-Tex - Made in Green

Balder Flanellsengesett fra Høie: En natt i ren komfort!

Når kalde vinternetter banker på døren, trenger du et sengesett som gir både komfort og varme. Oppdag Balder Flanellsengesett fra Høie, som kombinerer skjønnhet og funksjon i en perfekt symfoni, og nyt søte drømmer hver natt.

Ekstra fin flanell for den ultimate mykheten

Det er ikke bare flanell. Det er flanell av 100% ekstra fin bomull, nøye designet for å gi den optimale mykheten og varmen. Balder sengesett omfavner deg med en behagelig følelse som bare forsterkes når du børster bomullen – en kvalitet som skiller flanellsengesettene fra mengden.

Designet for å matche ditt soverom

Balder er mer enn bare komfort; det er en estetisk nytelse. Med sine lette og anvendelige farger, er sengesettet skapt for å harmonere med de fleste soveromsdekorasjoner, enten du foretrekker minimalistisk skandinavisk design eller en mer tradisjonell stil.

Funksjonalitet møter skjønnhet

Balder sengesett er utstyrt med en praktisk glidelås i dynetrekket og en sideåpning med knapper i putetrekket, noe som gjør det enkelt å ta av og vaske. I tillegg sørger Easy Care-teknologien for at sengetøyet krøller mindre, slik at det alltid ser pent ut, selv etter vask.

En perfekt gaveidé

Enten du vil skjemme bort deg selv eller en kjær, er Balder sengesett fra Høie et utmerket valg. Med sitt tidløse design og førsteklasses komfort er det en gave som vil bli satt pris på og husket i lang tid.

Varenummer: HØ950103002500

Mål

Farge
Mørk Blå
Materiale
100% bomull
Stofftype
Flanell

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
140 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
1,45 kg
Totalvolum
0,004995 m³
Kolli 1 - Lengde
37 cm
Kolli 1 - Bredde
27 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,004995 m³
Kolli 1 - Vekt
1,45 kg

Lignende produkter

Tilhørende varer