Svane

Svane Zierra Regulerbarseng

Hode- og fotende kan enkelt justeres med trådløs fjernkontroll. Sengen er designet som en kontinentalseng, du slipper støtte på siden eller enden sli...
Les mer
  • Produsert i Norge
  • 25års garanti mot fjær-og rammebrudd
  • 3cm IntelliGel
Pris uten hodegavl
Hode- og fotende kan enkelt justeres med trådløs fjernkontroll. Sengen er designet som en kontinentalseng, du slipper støtte på siden eller enden slik andre regulerbare senger har. Du kan velge mellom én hel seng, eller én seng med to madrasser. Med én hel seng unngår du skille mellom madrassene.

Svane IntelliGel Zierra er som skapt for å gi deg en uthvilt kropp. Denne sengen gjør at kroppen din synker behagelig og riktig ned i madrassen. Sengen tilpasser seg deg uansett kroppsbygning og vekt.

Den har 3 cm IntelliGel som du bare får i Svane-senger, i tillegg til et lag posefjærer. Med IntelliGel blir det er lett å snu seg i sengen. I tillegg ivaretar den roligere søvn, da du blir liggende i ro, selv om partneren din snur på seg i sengen. Dette gir bedre søvnkomfort for begge.

En seng med IntelliGel har også lengre levetid enn andre senger, da den ikke blir like fort slitt. Svane IntelliGel Zierra har en behagelig temperatur hele natten, uten at den føles klam.

Mykhetsgrad kan du enkelt endre hjemme ved å snu madrassen. Med DuoSystem får du to mykhetsgrader i en og samme madrass.

Sengen kan plasseres fritt i rommet med sin unike innfestning for hodegavl. Sengen trenger derfor ikke stå inntil en vegg og hodegavlen festes direkte på sengen.

Svane Zierra regulerbarseng kan bestilles i flere størrelser, og i 6 forskjellige tekstilfarger. Du kan også velge i et stort utvalg bentyper og farger.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: EK144002080304010401

Mål

Farge
Arctic Green
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Arctic green

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
180 cm

Emballasjemål

Antall kolli
9
Totalvekt
194 kg
Totalvolum
2,76 m³