Svane Sleep Kontinentalseng Med Hodegavl

Pakkepris: Kontinentalseng med hodegavl:Komplett kontinentalseng med hodegavl fra vår norske leverandør Svane. Sengen er trukket i et lyse grått stoff...
Les mer
  • Pakkepris, Komplett med hodegavl
  • Produsert i Norge
  • 25års garanti mot fjær-og rammebrudd
Pakkepris: Kontinentalseng med hodegavl:

Komplett kontinentalseng med hodegavl fra vår norske leverandør Svane. Sengen er trukket i et lyse grått stoff og har sorte treben. Hodegavl i samme utførelse, og her kan du velge mellom to høyder: 85cm eller 130cm

Svane Sleep sitt geniale fjærsystem, PluraZone Plus, er blant fordelene Svane er helt alene om. Systemets soneinndelte posefjærer sørger for ekstra mykhet under skuldre og hofter, slik at ryggsøylen ligger riktig, og du får optimal kroppsstøtte og trykkavlastning.

I tillegg har Svane Sleep “Pocket on Pocket”, som gjør at sengen får suveren komfort i to lag med fjærer.

Denne Kontinentalsengen har FlexSystem som gjør at du kan velge mellom tre forskjellige mykhetsgrader.

DuoSystem gir deg to mykhetsgrader i en og samme madrass, som gjør at du kan endre mykhetsgraden etter kjøp. Det kan være en fordel hvis behovet for støtte forandrer seg, for eksempel ved vektendring, graviditet, ryggproblemer, eller lignende.

Selges her sammen med en flott sengegavl. En sengegavl som er trukket i tekstil gjør rommet lunere og gir et lekkert soverom. Ved å bruke en gavel er du med på å bryte opp en større veggflate, slik at rommet blir mer spennende.

Hodegavlen Svane Sleep har et enkelt, stilfullt uttrykk som passer de fleste miljøer.

Gavelen kan festes direkte på sengen. Du slipper skruehull og montering på vegg, samt at sengen kan stå fritt i rommet. Gavlen fungerer som en solid og behagelig ryggstøtte. Man kan justere gavlen i tre ulike høyder, noe som gjør det enklere å tilpasse sengen etter dine behov og ønsker.

Made in Norway
Svane er den norske møbelindustriens eldste varemerke. Velger du en Svane-seng fra Ekornes kan du være sikker på at du får de beste forutsetninger for søvnen din, i en seng produsert på Fetsund. Og: Kortreiste senger er mer miljøvennlige senger.

Garanti
Svane lager senger som skal vare, og har 5 års totalgaranti. I tillegg har de hele 25 års garanti på fabrikasjonsfeil, på brudd på fjær og ramme.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: PP13119

Mål

Farge
Ice Grey
Stoffnavn
Moment

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
150 cm
Høyde
85 cm

Emballasjemål

Antall kolli
10 Antall kolli
Totalvekt
103 kg
Totalvolum
1,7355 m³