Svane

Svane Elegance Kontinentalseng

Kontinentalseng Elegance er her trukket i et lyse grått stofff og har sorte treben. I prisen er det inkludert en Pure Elastec overmadrass.Svane Elegan...
Les mer
  • 3 mykhetsgrader i én seng
  • Produsert i Norge
  • 25års garanti (mot fjær-og rammebrudd)
Kontinentalseng Elegance er her trukket i et lyse grått stofff og har sorte treben. I prisen er det inkludert en Pure Elastec overmadrass.

Svane Elegance sitt geniale fjærsystem, PluraZone Plus, er blant fordelene Svane er helt alene om. Systemets soneinndelte posefjærer sørger for ekstra mykhet under skuldre og hofter, slik at ryggsøylen ligger riktig, og du får optimal kroppsstøtte og trykkavlastning.

I tillegg har Svane Elegance “Pocket on Pocket”, som gjør at sengen får suveren komfort i to lag med fjærer.

Denne Kontinentalsengen har FlexSystem som gjør at du kan velge mellom tre forskjellige mykhetsgrader.

DuoSystem gir deg to mykhetsgrader i en og samme madrass, som gjør at du kan endre mykhetsgraden etter kjøp. Det kan være en fordel hvis behovet for støtte forandrer seg, for eksempel ved vektendring, graviditet, ryggproblemer, eller lignende.

Kjøp til en flott hodegavl i samme stoff for å skap en helhet på soverommet.

Made in Norway
Svane er den norske møbelindustriens eldste varemerke. Velger du en Svane-seng fra Ekornes kan du være sikker på at du får de beste forutsetninger for søvnen din, i en seng produsert på Fetsund. Og: Kortreiste senger er mer miljøvennlige senger.

Garanti
Svane lager senger som skal vare, og har 5 års totalgaranti. I tillegg har de hele 25 års garanti på fabrikasjonsfeil, på brudd på fjær og ramme.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: EK143005060303000601

Mål

Farge
Ice Grey
Stoffnavn
Moment

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
150 cm

Emballasjemål

Antall kolli
8
Totalvekt
80 kg
Totalvolum
1,59545 m³