Manis-h Garderobeskap

Et solid skap med 2 dører, garderobestang og 2 hyller. Skapet leveres med soft-close i dørene, slik at de lukkes forsiktig og at ingen fingre kommer i...
Les mer
  • Soft-close
  • Solid og stødig
  • Inkludert stang og hyller
Et solid skap med 2 dører, garderobestang og 2 hyller. Skapet leveres med soft-close i dørene, slik at de lukkes forsiktig og at ingen fingre kommer i klemme.
Garderobeskapet passer perfekt alene, under en høyseng plassert enten i gavlen eller mot baksiden, evt. i kombinasjon med et skrivebord. Det er også mulighet for at kombinere skapet med kommode(art.nr10840) som har 2 skuffer. Da får garderobeskapet ekstra høyde og dermed også mer plass til oppbevaring.

Standard fargene er Hvit og Snøhvit. Men du kan velge mellom 21 farger mot et tillegg på 25% av prisen.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille eller kom og besøk oss i butikken.

Manis-h:
Manis-h er et Dansk firma som produserer baby og barnemøbler. Deres mål er at produsere slitesterke møbler med fokus på kvalitet, fleksibilitet og funksjonalitet. Dette betyr at ALLE deres senger er testet og godkjent hos Dansk teknologisk institutt og dekker derfor alle krav innenfor materialer, sikkerhet og avstander.
Sengene er bygget i et unikt modul byggesystem, som betyr at sengene kan holde gjennom hele barndommen, du kan altså bygge sengen opp- ned- eller ut som du ønsker, kun ved kjøp av få deler. Dette sikrer en stor fleksibilitet.
Alle de bærende delene i deres senger er laget av massiv bøketre, som sikrer en stabil og en utrolig sikker seng som holder i mange år. Sengesidene er av MDF i utrolig høy kvalitet og som har en flott overflate. Malingen er vannbasert og inneholder derfor ingen skade kjemikalier.

Belastning:
Alle sengene er testet og godkjent til 100 kg statisk trykk ved en diameter på 30 cm. Dette tilsvarer at du står på et ben direkte på lamellbunnen. Derfor kan sengene tåle et vesentlig større trykk når du fordeler vekten. Det betyr at barn og voksen sammen kan nyte en hyggelig godnatt historie sammen i sengen.

Sikkerhetstestet:
Sengene er utviklet, testet og godkjent etter de strengeste europeiske normer. Da lek er en stor del av barnas hverdag er det viktig at produktet er sikkert og kan holde til daglig bruk, lek og slitasje. Test og godkjennelse blir utført hos TÜV i Tyskland og FCBA i Frankrike.

Made in Denmark:
Varene fra Manis-h blir utviklet, designet og produsert i Danmark. De har lagt størstedelen av produksjonen på egen fabrikk, hvor hvert emne blir tett fulgt gjennom produksjonen. Utviklingen skjer i test samarbeide med eksperter og barn. Produktene blir løpende testet og utprøvd i dagligdagen for at få den virkelige effekt og holdbarhet av produktet. Og ikke minst, så får man vite barnas mening, som er utrolig viktig.

5 års suppleringsgaranti:
Manis-h tilbyr 5 å
Varenummer: MA19501

Mål

Farge
Snøhvit

Produktmål

Bredde
70 cm
Dybde
52 cm
Høyde
140 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
54 kg
Totalvolum
0,087256 m³
Kolli 1 - Lengde
145 cm
Kolli 1 - Bredde
52 cm
Kolli 1 - Høyde
8 cm
Kolli 1 - Volum
0,06032 m³
Kolli 1 - Vekt
36 kg
Kolli 2 - Lengde
74 cm
Kolli 2 - Bredde
52 cm
Kolli 2 - Høyde
7 cm
Kolli 2 - Volum
0,026936 m³
Kolli 2 - Vekt
18 kg