Garda Garderobeskap

Garda Garderobeskap: Eleganse Møter Funksjonalitet! Å organisere klær og tilbehør på en stilig måte er nå mulig med Garda Garderobeskap. Dette skapet ...
Les mer
  • Luksuriøst sort design
  • Plassbesparende med skyvedører
  • Romslig oppbevaring med 1 stang og 5 hyller

Garda Garderobeskap: Eleganse Møter Funksjonalitet!

Å organisere klær og tilbehør på en stilig måte er nå mulig med Garda Garderobeskap. Dette skapet er perfekt for de som verdsetter sofistikert design uten å ofre funksjonalitet, og alt dette til en svært attraktiv pris.

Elegant Sort Design

I en tid hvor minimalistisk design regjerer, tilbyr Garda Garderobeskap en dybde av karakter med sitt sorte skrog og matchende skyvedører. Det dypt sorte designet gir en følelse av luksus, og vil uten tvil bli et blikkfang i ethvert rom det plasseres i.

Praktisk og Romslig Oppbevaring

Men Garda er mer enn bare pent å se på. Med en stang og fem hyller inkludert, gir det deg den nødvendige plassen for å holde klær, sko og tilbehør organisert. De glatte skyvedørene sikrer at du får tilgang til dine eiendeler med letthet, samtidig som de sparer plass i rommet ditt.

Unik Begrenset Partivare

Å investere i Garda Garderobeskap er ikke bare et valg av kvalitet, men også av eksklusivitet. Som en begrenset partivare er hvert skap et vitnesbyrd om eksklusivitet. Ikke gå glipp av sjansen til å eie et møbel som både er funksjonelt og et samtaleemne.

Konklusjon

For de som ønsker en kombinasjon av estetikk, funksjonalitet og unikhet, er Garda Garderobeskap det perfekte valget. Enten du redesigner soverommet eller bare ønsker å oppgradere din oppbevaringsløsning, vil Garda gi deg den stilen og funksjonaliteten du søker etter.

Varenummer: TW1950080615

Mål

Farge
Sort
Antall Dører
2
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
200 cm
Dybde
59 cm
Høyde
219 cm

Emballasjemål

Antall kolli
11 Antall kolli
Totalvekt
201 kg
Totalvolum
0,319 m³