Svane

Svane Paris Hodegavl

Svane Paris hodegavl har et enkelt, stilfullt uttrykk som passer de fleste miljøer.Gavlen kan festes direkte på sengen, slik at du slipper skruehull o...
Les mer
  • Klassisk og tidløs
  • Kan festes direkte på sengen
  • Produsert i Norge
Svane Paris hodegavl har et enkelt, stilfullt uttrykk som passer de fleste miljøer.
Gavlen kan festes direkte på sengen, slik at du slipper skruehull og montering på vegg. Det gjør også at du kan plassere sengen fritt i rommet.

Gavlen fungerer som en solid og behagelig ryggstøtte. Man kan justere gavlen i tre ulike høyder, noe som gjør det enklere å tilpasse sengen etter dine behov og ønsker.
En sengegavl som er trukket i tekstil gjør rommet lunere og gir et lekkert soverom. Ved å bruke en gavel er du med på å bryte opp en større veggflate, slik at rommet blir mer spennende.

Made in Norway
Svane er den norske møbelindustriens eldste varemerke. Velger du en Svane-seng fra Ekornes kan du være sikker på at du får de beste forutsetninger for søvnen din, i en seng produsert på Fetsund. Og: Kortreiste senger er mer miljøvennlige senger.

Garanti
Svane lager senger som skal vare, og har 5 års totalgaranti. I tillegg har de hele 25 års garanti på fabrikasjonsfeil, på brudd på fjær og ramme.

Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker mer informasjon eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: EK1350080222

Mål

Farge
Navy Blue
Stoffnavn
Moment

Produktmål

Bredde
180 cm
Høyde
115 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Totalvekt
44 kg
Totalvolum
0,2805 m³
Kolli 1 - Lengde
187 cm
Kolli 1 - Bredde
125 cm
Kolli 1 - Høyde
12 cm
Kolli 1 - Volum
0,2805 m³
Kolli 1 - Vekt
44 kg