Total Clean Flekkfjerner

Effektiv flekkfjerning med Total Clean! Er du lei av flekker som ødelegger møblene dine? Da er Total Clean Flekkfjerner løsningen du har ventet på. De...
Les mer
  • Effektiv på alle typer flekker
  • Sterk og kraftig formel
  • Sikker for bruk på tekstil og mikrofiber
Test fargeekteheten på stoffet før bruk ved å påføre sprayen på et lite synlig sted. Ved anvendelse, påfør flekkfjerneren på hele området fra søm til søm for å unngå skjolder.

Effektiv flekkfjerning med Total Clean!

Er du lei av flekker som ødelegger møblene dine? Da er Total Clean Flekkfjerner løsningen du har ventet på. Denne sprayen er designet for effektivt å fjerne flekker fra tekstil og mikrofiber, slik at du kan bevare møblene dine rene og pene i mange år.

En kraftfull rengjøringsløsning

Total Clean Flekkfjerner er en meget sterk og effektiv løsning som kan takle selv de mest utfordrende flekkene. Enten det er rødvin, kaffe, sjokolade, frukt, fett, eller kulepenn, kan du stole på Total Clean for å få jobben gjort.

Sikker anvendelse

Selv om Total Clean er svært effektiv, er det også viktig å bruke den riktig for å unngå skader på stoffene dine. Vi anbefaler at du først tester sprayen på et lite synlig sted for å sjekke fargeekteheten på stoffet. Ved anvendelse, spray hele området fra søm til søm for å unngå skjolder. Husk at Total Clean bør kun brukes til flekkfjerning, og ikke til generell rens.

Enkel å bruke

Total Clean kommer i en praktisk 500 ml sprayflaske i plast, noe som gjør den enkel å påføre. Med Total Clean er flekkfjerning så enkel som å peke og spraye - ingen skrubbing, ingen stress.

Behold møblene dine pene og rene med Total Clean

Ingen ønsker å ha flekkete møbler. Med Total Clean Flekkfjerner kan du raskt og effektivt eliminere flekker, slik at du kan fortsette å nyte dine favorittmøbler i mange år. Prøv Total Clean i dag, og opplev forskjellen selv.

Varenummer: EP9740100

Mål

Farge
Klar

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,6 kg
Totalvolum
0,00135 m³
Kolli 1 - Lengde
10 cm
Kolli 1 - Bredde
5 cm
Kolli 1 - Høyde
27 cm
Kolli 1 - Volum
0,00135 m³
Kolli 1 - Vekt
0,6 kg