Rubinol Trerengjøring

Rubinol Trerengjøring: For optimal vedlikehold av treoverflater! Rubinol Trerengjøring er spesielt egnet for fjerning av polish, olje og voks. Denn...
Les mer
  • Effektiv rengjøring: Fjerner polish, olje, voks og merker
  • Leveres i en 250 ml plastflaske med barnesikret kork
  • Passer for vedlikehold av alle treoverflater i hjemmet

Rubinol Trerengjøring: For optimal vedlikehold av treoverflater!

Rubinol Trerengjøring er spesielt egnet for fjerning av polish, olje og voks. Denne høykvalitets rengjøringsløsningen renser effektivt bort vann-, olje-, alkohol- og alkaliske flekker, noe som gjør det til en ideell løsning for vedlikehold av treoverflater i hjemmet ditt.

Effektiv fjerning av merker

I tillegg til å fjerne flekker og forurensninger, er Rubinol Trerengjøring også effektiv for fjerning av merker, inkludert de fra gummisåler. Dette gjør det til et utmerket valg for vedlikehold av gulv og møbler som kan bli utsatt for denne typen slitasje.

Brukervennlig emballasje

Rubinol Trerengjøring leveres i en plastflaske på 250 ml med barnesikret kork, noe som gjør det enkelt og trygt å oppbevare og bruke produktet. Dette er et produkt du kan ha tillit til når det gjelder rengjøring og vedlikehold av treoverflater i hjemmet ditt.

Slik bruker du Rubinol Trerengjøring

Bruk av Rubinol Trerengjøring er enkel. Bland produktet med vann, påfør direkte på overflaten du ønsker å rengjøre, og tørk av med en ren klut. Det anbefales å gjenta prosessen ved behov for å sikre optimal rengjøring og vedlikehold.

Varenummer: EP974004

Mål

Farge
Klar

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,25 kg
Totalvolum
0,000336 m³
Kolli 1 - Lengde
16 cm
Kolli 1 - Bredde
7 cm
Kolli 1 - Høyde
3 cm
Kolli 1 - Volum
0,000336 m³
Kolli 1 - Vekt
0,25 kg