Rubinol Treolje

Den ultimative beskyttelsen - Rubinol Treolje! Gi treverket ditt den omsorgen det fortjener med Rubinol Treolje. Som en høykvalitets mineralolje, er R...
Les mer
  • Beskytter mot uttørking og sprekkdannelser
  • Gjør overflaten vann-, fett- og smussavvisende
  • Passer for alle ubehandlede eller tidligere oljebehandlede tresorter

Den ultimative beskyttelsen - Rubinol Treolje!

Gi treverket ditt den omsorgen det fortjener med Rubinol Treolje. Som en høykvalitets mineralolje, er Rubinol både giftfri og luktfri, noe som gjør den til et sikkert og pålitelig valg for alle dine trepleiebehov. Oljen kan brukes på alle ubehandlede eller oljebehandlede tresorter, noe som gir universell anvendelighet og høy effektivitet.

Bevarer og beskytter

Rubinol Treolje gir mer enn bare overflatebehandling. Den beskytter treet mot uttørking og sprekkdannelser, forlenger treverkets levetid og bevare dets naturlige skjønnhet. I tillegg gjør den overflaten vann-, fett- og smussavvisende, noe som betyr at treet ditt vil se bedre ut og være enklere å rengjøre.

Enkel påføring

Rubinol Treolje er enkel å påføre. Bruk en lofri klut for å påføre oljen på overflaten. Tørk bort overflødig olje etter noen minutter for å sikre en jevn og glatt finish. Husk å aldri helle oljen direkte på treverket, da dette kan føre til en ujevn overflatebehandling.

Produktet du kan stole på

Rubinol Treolje er en troverdig løsning for trepleie. Om du skal beskytte et nytt prosjekt eller friske opp et gammelt, er Rubinol Treolje det riktige valget. Den er tilgjengelig i en 500 ml plastflaske, noe som gjør den både lett å oppbevare og enkel å bruke.

Varenummer: EP974001

Mål

Farge
Klar

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,5 kg
Totalvolum
0,000864 m³
Kolli 1 - Lengde
16 cm
Kolli 1 - Bredde
9 cm
Kolli 1 - Høyde
6 cm
Kolli 1 - Volum
0,000864 m³
Kolli 1 - Vekt
0,5 kg