Rubinol Hvitolje

Gi treet nytt liv med Rubinol Hvitolje! Rubinol Hvitolje er en unikt formulert treolje med hvitt pigment, perfekt egnet for ubehandlet eller tidligere...
Les mer
  • Spesielt egnet for lys eik og tidligere oljet tre
  • Beskytter mot uttørking og sprekkdannelser
  • Gjør treet vann-, fett- og smussavvisende
Oppbevares ved 5-30°C. Holdbarhet:2 år i uåpnet flaske.

Gi treet nytt liv med Rubinol Hvitolje!

Rubinol Hvitolje er en unikt formulert treolje med hvitt pigment, perfekt egnet for ubehandlet eller tidligere oljet tre, spesielt lys eik. Denne spesielle oljen bevarer det naturlige lyse utseendet til treet og er et flott alternativ til såpebehandling. Rubinol Hvitolje beskytter treet mot uttørking og sprekkdannelser, noe som bidrar til å forlenge treets levetid og bevare det vakre utseendet.

Vann-, fett- og smussavvisende

En av de fremste fordelene med Rubinol Hvitolje er dens evne til å gjøre treet vann-, fett- og smussavvisende. Dette gir overflaten en robust og holdbar finish som er enkel å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør den ideell for bruk i områder med høy trafikk eller hyppig bruk.

Enkel påføring

Rubinol Hvitolje er enkel å påføre ved bruk av en myk, lofri klut eller pensel. Etter påføring skal oljen tørke i fem minutter, før eventuell overflødig olje og pigment fjernes med en ren lofri klut. For en ekstra glatt og skinnende overflate, kan det være gunstig å etterpolere overflaten.

Holdbart og langvarig

Formulert med herdende olje, Rubinol Hvitolje gir en holdbar og langvarig finish som tåler tidens tann. Med riktig påføring og vedlikehold, vil treet beholde sin vakre, naturlige utseende i mange år fremover.

Effektiv dekning

Rubinol Hvitolje kommer i en praktisk 250 ml plastflaske, nok til å dekke mellom 2 og 5 kvadratmeter, avhengig av tretype. Dette gjør det til et kostnadseffektivt valg for alle dine trebehandlingsbehov.

Varenummer: EP974018

Mål

Farge
Hvitoljet

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,3 kg
Totalvolum
0,000336 m³
Kolli 1 - Lengde
16 cm
Kolli 1 - Bredde
7 cm
Kolli 1 - Høyde
3 cm
Kolli 1 - Volum
0,000336 m³
Kolli 1 - Vekt
0,3 kg