Lone Tepper

Lone Flekkfjerner

Lone Flekkfjerner: For en flekkfri hverdag! Flekker kan være en prøvelse, spesielt når de oppstår på dine dyrebare tekstiler. Enten det er matsøl på ...
Les mer
  • Håndterer de mest utfordrende flekkene
  • Perfekt for alle tekstiler som tåler vann
  • Rask og effektiv løsning

Lone Flekkfjerner: For en flekkfri hverdag!

Flekker kan være en prøvelse, spesielt når de oppstår på dine dyrebare tekstiler. Enten det er matsøl på det nye teppet eller en plutselig flekk på favorittskjorten din, trenger du en løsning som er både rask og effektiv. Truffet av en slik situasjon? Frykt ikke - Lone Flekkfjerner er her for å redde dagen!

Effektivitet i hver dråpe

Lone Flekkfjerner, merket som SPOTAWAY, er ikke bare en annen flekkfjerner. Det er designet for å håndtere de mest utfordrende flekkene med letthet. Mens mange flekkfjernere lover resultater, leverer SPOTAWAY dem ved å effektivt fjerne de fleste typer flekker. Men husk at jo raskere du håndterer en flekk, desto lettere er det å fjerne den.

Universelt bruk: For alle tekstiler som tåler vann

Lone Flekkfjerner er spesielt utviklet for tepper, men kan brukes på nesten alle tekstiler som tåler vann. Så uansett om det er en flekk på sofaen, gardinen eller klærne, kan du stole på SPOTAWAY for å gjøre jobben.

En enkel flekkfjerningsprosedyre

Flekkfjerning trenger ikke være komplisert. Med SPOTAWAY er prosessen forenklet for din bekvemmelighet. Det viktigste å huske på er å unngå gnidning. Flekker skal løses opp for optimal rengjøring. Etter at flekken er behandlet, er det viktig å skylle området med rent vann og trykke rene kluter mot det fuktige feltet for å sikre at alle såperester er borte.

Få det beste med Lone Flekkfjerner

Ikke la flekker ødelegge dagen eller tekstilene dine. Med Lone Flekkfjerner ved din side kan du håndtere enhver flekk med selvtillit. Og selv om noen flekker kanskje krever profesjonell hjelp, vil du finne at de fleste er ingen match for SPOTAWAYs kraft.

Varenummer: LO974001

Mål

Farge
Stål

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,2
kg
Totalvolum
0,000256
Kolli 1 - Lengde
16
cm
Kolli 1 - Bredde
4
cm
Kolli 1 - Høyde
4
cm
Kolli 1 - Volum
0,000256
Kolli 1 - Vekt
0,2
kg