Lærpleiesett

Lærpleiesett fra Ernst P.: Beskytt og forleng levetiden på ditt lær Det er få materialer som gir den samme følelsen av luksus og kvalitet som ekte læ...
Les mer
  • Komplett sett med såpe, krem og svamp for total lærpleie
  • Forhindrer krakelering og bleking med regelmessig bruk
  • Avansert formel med UV-filtere og antioksidanter

Lærpleiesett fra Ernst P.: Beskytt og forleng levetiden på ditt lær

Det er få materialer som gir den samme følelsen av luksus og kvalitet som ekte lær. Men, uten riktig vedlikehold kan læret miste sin glans, farge og tekstur. Lærpleiesett fra Ernst P. er spesialdesignet for å ta vare på ditt lær på beste mulige måte.

Hva inneholder Lærpleiesettet?

Dette allsidige settet kommer komplett med:

  • 150 ml Leather Soap
  • 150 ml Leather Cream
  • Svamp for effektiv påføring

Effektiv Leather Soap

Leather Soap er skånsom, men samtidig effektiv, spesielt laget for dekkfarget lær. Enten det er overflatebeskyttet anilin eller andre typer, fjerner denne såpen skånsomt smuss, støv og andre forurensninger, og forlater læret rent og klart for neste trinn i behandlingen.

Leather Cream: Beskyttelse og næring i ett

Med Leather Cream får du ikke bare en pleiekrem, men en total beskyttelsesløsning for ditt lær. Når den brukes regelmessig, kan denne kremen forhindre krakelering og blekning, gitt at fargen og finishmidlene på læret er av god kvalitet. Den nøytraliserer også skadelige fettstoffer, en essensiell komponent for å opprettholde lærutseendet og forlenge dets levetid. Carnaubavoksen gir en ekstra beskyttelsesbarriere, noe som gjør læret mer motstandsdyktig mot daglig slitasje.

Nytenkende UV-beskyttelse og antioksidanter

En av de unike funksjonene til Lærpleiesett fra Ernst P. er inkluderingen av UV-filtre og antioksidanter. Disse komponentene hjelper med å motvirke skader fra solstråling, forhindre bleking og forsinke krakelering, noe som gir læret et yngre og friskere utseende i lang tid.

Ikke bare et vedlikeholdssett, men en investering

Å investere i Lærpleiesett fra Ernst P. er som å investere i levetiden og skjønnheten av ditt lær. Med regelmessig bruk vil du merke hvordan dine lærprodukter ser bedre ut, føles mykere og varer lenger.

Varenummer: EP974013

Mål

Farge
Hvit

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,4 kg
Totalvolum
0,00144 m³
Kolli 1 - Lengde
16 cm
Kolli 1 - Bredde
15 cm
Kolli 1 - Høyde
6 cm
Kolli 1 - Volum
0,00144 m³
Kolli 1 - Vekt
0,4 kg