Furniture Textile Shampoo

Ta vare på møblene dine med Furniture Textile Shampoo! Furniture Textile Shampoo er et konsentrert og effektivt rengjøringsmiddel designet for dine mø...
Les mer
  • Effektiv og konsentrert formel
  • Grunnleggende rengjøring for møbler og tepper
  • Ikke egnet for ekte silketøyer

Ta vare på møblene dine med Furniture Textile Shampoo!

Furniture Textile Shampoo er et konsentrert og effektivt rengjøringsmiddel designet for dine møbler og tepper. Om du har vanskelige flekker eller bare ønsker en generell oppfriskning, er dette produktet det du trenger for å få møblene dine til å se plettfrie og friske ut igjen.

Effektiv rengjøring

Dette produktet er en skumvask som er spesielt formulert for å angripe og løfte vekk skitt og flekker, noe som gir en dyp og grundig rengjøring. Enten det er en gammel sofa, en brukket lenestol eller et favoritteppe, kan Furniture Textile Shampoo bidra til å bringe livet tilbake til dine møbler og tepper.

Sikker anvendelse

Det er viktig å bruke dette produktet på en sikker måte. Selv om det er et svært effektivt rengjøringsmiddel, bør det ikke brukes på ekte silketøyer. Det er også ekstremt brannfarlig, og bør oppbevares vekk fra varmekilder. Hvis den brukes på riktig måte, kan Furniture Textile Shampoo trygt bidra til å bevare og forbedre utseendet på møblene dine.

Enkel i bruk

Furniture Textile Shampoo kommer i en praktisk 400 ml sprayboks, noe som gjør det enkelt å bruke. Bare spray på det berørte området, la det virke en stund, og tørk deretter rent. Det er en enkel løsning for å få møblene dine til å se så bra ut som nye.

Opplev forskjellen med Furniture Textile Shampoo

Hvis du ønsker å ta vare på møblene dine og få dem til å vare i mange år, er Furniture Textile Shampoo den perfekte løsningen. Med sin kraftige rengjøringsformel og enkel bruk, kan du trygt og effektivt rengjøre møblene dine. Prøv det selv og opplev forskjellen.

Varenummer: EP974011

Mål

Farge
Hvit

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,5 kg
Totalvolum
0,000625 m³
Kolli 1 - Lengde
25 cm
Kolli 1 - Bredde
5 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,000625 m³
Kolli 1 - Vekt
0,5 kg