Colourlock Universal Protektor

COLOURLOCK Universal Protector med Silikon er anbefalt impregnering til tekstil. Kan anvendes på ubehandlede materialer, eller materialer som tidliger...
Les mer
  • UV-filter - mot solbleking
  • Antioksidanter - mot nedbrytning
  • Silikon- mot flekker, smuss og nupper
340 ml.
Oppbevares utilgjengelig for barn.
COLOURLOCK Universal Protector med Silikon er anbefalt impregnering til tekstil. Kan anvendes på ubehandlede materialer, eller materialer som tidligere er behandlet med silikon. Silikonen virker antistatisk, er fiberforsterkende og motvirker nupping. Impregneringen inneholder også de nødvendige fettsubstanser som gjør tekstilet vann-, fett- og smussavvisende. I tillegg inneholder den antioksidanter mot nedbryting og UV-filter som utsetter solbleking. Skal ikke brukes på velour-lignende tekstiler.

Fremgangsmåte
Støvsug godt for å fjerne smuss og løse partikler og rens deretter med tekstilrens hvis tekstilet tåler det. Rist impregneringsflasken godt og påfør deretter et tynt lag på 30-35cm avstand. Luft godt i rommet mens du holder på. La deretter møbelet tørke i 4-8 timer i god romtemperatur. Dersom møbelet føles "seigt" etter en natts tørking, har enten temperaturen i rommet vært for kjølig, eller så skyldes dette for mye spray. Innholdet i flasken skal rekke til 15 kvadratmeter tekstil, og det er viktig at man ikke bruker for mye på én gang.

Dette produktet er brannfarlig og må oppbevares trygt og utilgjengelig for barn
Varenummer: EP9740120

Mål

Farge
Grønn

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,3 kg
Totalvolum
0,000625 m³
Kolli 1 - Lengde
25 cm
Kolli 1 - Bredde
5 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,000625 m³
Kolli 1 - Vekt
0,3 kg