Ernst P Universal Protektor

Beskytt dine tekstilmøbler med Ernst P Universal Protektor! Ernst P Universal Protektor med Silikon er en toppmoderne tekstilimpregnering utformet f...
Les mer
  • Tekstilimpregnering designet spesielt for sofaer og møbler
  • Inneholder UV-filter, antioksidanter og silikon for optimal beskyttelse
  • Silikon gir antistatiske egenskaper og forsterker fibrene
340 ml.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Beskytt dine tekstilmøbler med Ernst P Universal Protektor!

Ernst P Universal Protektor med Silikon er en toppmoderne tekstilimpregnering utformet for sofaer og møbler. Dette produktet gir en beskyttende barriere for tekstiler, sikrer lengre levetid og bevarer den opprinnelige glansen og fargen på dine møbler.

Høykvalitets ingredienser for optimal beskyttelse

Denne innovative impregneringen inneholder UV-filter, antioksidanter og silikon som beskytter mot bleking og nedbrytning fra fett og smuss. Silikonet har antistatiske egenskaper, forsterker fibrene og reduserer forekomsten av nupper. Dette sikrer at dine møbler alltid ser sitt beste ut.

Sikker og miljøvennlig

Ernst P Universal Protektor med Silikon er trygt for både miljøet og din helse, da det ikke inneholder noen toksiner. Dette gir deg fullstendig trygghet når du bruker produktet i hjemmet ditt.

Brukervennlig og økonomisk

Dette produktet leveres i en 340 ml sprayflaske, som er nok til en 3-seter, 2-seter og 1-seters sofagruppe. Dette gir deg en kostnadseffektiv løsning for møbelvedlikehold.

Varenummer: EP9740120

Mål

Farge
Grønn

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,3 kg
Totalvolum
0,000625 m³
Kolli 1 - Lengde
25 cm
Kolli 1 - Bredde
5 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,000625 m³
Kolli 1 - Vekt
0,3 kg