Bycast/PU Protector

Bycast/PU Protector: Optimal rengjøring og pleie for kunstlær og lær med PU-behandling! Å bevare skjønnheten og integriteten av kunstlær eller PU-beh...
Les mer
  • Spesielt formulert for PU og Bycast lær
  • Gjenoppretter og bevarer lærets naturlige glans
  • Forhindrer sprøhet og forlenger levetiden

Bycast/PU Protector: Optimal rengjøring og pleie for kunstlær og lær med PU-behandling!

Å bevare skjønnheten og integriteten av kunstlær eller PU-behandlet lær kan være en utfordring. Men med den rette vedlikeholdsbehandlingen kan du sørge for at ditt lærprodukt beholder sin naturlige glans, mykhet og varighet. Bycast/PU Protector er her for å hjelpe deg med dette.

Spesialdesignet for Bycast og PU lær

Dette produktet er spesifikt formulert for skinnende polyuretan (PU) belagt splittlær og kunstlær. Det er også ideelt for annen type kunstlær som Bycast og Pull Up Optic. Ikke bare fjerner det smuss og skitt, men det sørger også for at overflaten forblir jevn og får tilbake sin naturlige glans.

Forlenger levetiden til ditt lærprodukt

En av de viktigste funksjonene til Bycast/PU Protector er dens evne til å forhindre at læret blir sprøtt over tid. Videre hindrer det unødvendig slitasje og beskytter mot smuss, slik at ditt lærprodukt ikke bare ser bra ut, men også varer lenger.

Enkel og sikker påføring

For å få mest mulig ut av produktet, bruk en lofri myk klut. Fukt kluten med PU Protector og tørk overflaten forsiktig. Gjenta om nødvendig. For optimal vedlikehold anbefaler vi at du behandler læret ditt hver 3.-6. måned, avhengig av bruk.

Sikkerhetsinformasjon

Det er viktig å merke seg at Bycast/PU Protector er skadelig for vannlevende liv med langvarige effekter. Unngå å slippe det ut i miljøet, og hold det utenfor rekkevidde for barn. Rist flasken godt før bruk og husk å kaste innholdet/beholderen på en egnet resirkulerings- eller disponeringsanlegg. Vær også oppmerksom på at produktet inneholder 1,2-BENZISOTHIAZOL-3(2H)-ONE som kan forårsake en allergisk reaksjon.

Varenummer: EP974007

Mål

Farge
Hvit

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,2 kg
Totalvolum
0,000224 m³
Kolli 1 - Lengde
14 cm
Kolli 1 - Bredde
4 cm
Kolli 1 - Høyde
4 cm
Kolli 1 - Volum
0,000224 m³
Kolli 1 - Vekt
0,2 kg