Dagmar Sofa

Moderne komfort i hvert hjørne av stuen din med Dagmar Sofa! Mange av oss drømmer om den perfekte sofaen - en som kombinerer både stil og funksjon, h...
Les mer
  • Plassbesparende moderne design
  • Myk og komfortabel sitteopplevelse
  • Høye ben for elegant utseende og enkel rengjøring

Moderne komfort i hvert hjørne av stuen din med Dagmar Sofa!

Mange av oss drømmer om den perfekte sofaen - en som kombinerer både stil og funksjon, hvor design møter daglig komfort. Møt Dagmar Sofa, et møbelstykke som oppfyller begge kravene med letthet.

Dagmar sofaens design og stil

Med et nett og plassbesparende design er Dagmar Sofa ideell for både romslige stuer og mindre leiligheter. Hvert detalj, fra de moderne kordfløyelstripene til de høye sorte trebenene, bidrar til et elegant og samtidig praktisk utseende. Sofaens stilfulle Wind-stoff er ikke bare tiltalende for øyet, men også slitesterkt, noe som sikrer at sofaen beholder sin skjønnhet år etter år.

Varianter for enhver smak

Enten du foretrekker en kompakt 2,5-seter for en intim atmosfære, en 3-seter for de litt større anledninger, eller en åpen hjørneløsning for den komplette familieopplevelsen, har Dagmar noe for deg. Hjørnesofaen, som tilbyr 4-5 sitteplasser, sikrer at hver gjest finner sin perfekte sitteplass.

Uovertruffen komfort

Dagmar handler ikke bare om estetikk. Med dens myke sittekomfort er den ideell for de øyeblikkene hvor du bare vil synke ned foran TV-en eller forsvinne inn i sidene av en god bok. Dagmar er ikke bare en sofa; det er en invitasjon til avslapning.

Praktisk og stilfull

Men hva med vedlikehold, tenker du kanskje? Ingen grunn til bekymring. De høye trebenene på Dagmar Sofaen gjør rengjøringen til en lek. Med nok plass under sofaen blir støvsuging enklere enn noensinne. Samtidig gir de høye bena sofaen et luftig og moderne utseende som komplimenterer ethvert interiør.

Varenummer: MR15400784017

Mål

Farge
Wind Dark Blue
Stofftype
Kordfløyel
Stoffnavn
Wind
Antall ben
8
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
273 cm
Dybde
199 cm
Høyde
90 cm
Sittehøyde
49 cm
Sittedybde
53 cm
Bredde armlene
15 cm
Benhøyde
21 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
93 kg
Totalvolum
2,240225 m³
Kolli 1 - Lengde
185 cm
Kolli 1 - Bredde
89 cm
Kolli 1 - Høyde
65 cm
Kolli 1 - Volum
1,070225 m³
Kolli 1 - Vekt
43 kg
Kolli 2 - Lengde
200 cm
Kolli 2 - Bredde
90 cm
Kolli 2 - Høyde
65 cm
Kolli 2 - Volum
1,17 m³
Kolli 2 - Vekt
50 kg