A-Møblers tiltak rundt Korona-situasjonen

Våre åpningstider


 • Mandag til Fredag: - 10.00-21.00
 • Lørdag - 10.00-18.00
 • Søndag - Stengt

 • Generelt

  A-Møbler ønsker å gi best mulig service for våre kunder og samtidig verne om våre ansatte Vi ønsker å informere om at tiltak er satt i gang i vår butikk og på vårt lager. Vi ønsker å sikre best mulig kundeservice og at mulighet for salg og levering av våre produkter fortsatt er til stede.
  Vi vil ta imot alle våre besøkende i butikken og på lageret, men vi ønsker å informere om at vi tar visse forhåndsregler. Vi ønsker å følge FHI sine råd om hvordan vi forebygger smitte og ønsker også at våre kunder følger disse rådene:

  - Bruk papirlommetørkle foran munn og nese når du hoste eller nyser. Unngå å hoste eller nyse direkte på andre.
  - Bruk albukroken hvis du ikke har papirlommetørkle tilgjengelig
  - Vask Hendene ofte og grundig
  - Bruk hånddesinfeksjon (dispenser tilgjengelig ved inngang til butikken)
  - Hold avstand (vi ønsker at kunder respekterer ca 1 meter avstand ved handel)
  - Som et generelt råd ved alle infeksjoner, bør syke personer holde seg hjemme for å unngå smittefare.

  Vi har stor tro på at disse tiltak vil sikre fortsatt god service ovenfor våre kunder i tillegg til en sterk begrensning av smitterisiko ovenfor våre ansatte. Vårt hovedmål er å sikre at alle våre ansatte kan være på jobb uten å bli syke for å sikre våre kunder sine produkter.

  Vi ber alle besøkende respektere plakater og annen informasjon hos oss. Vi håper på forståelse for dette og ønsker alle våre kunder velkommen, det være seg på nett eller fysisk i vår butikk eller lager på Alnabru.