home Meny close
menu MENY
search

Hagemøbler

Tirsdag, 28 mai, kl. 18-21 på Alnabru
Velkommen til kundekveld!
Ta turen til A-Møbler Alnabru tirsdag 28. mai. Dette blir en kveld med foredrag, gode tips og tilbud på alt til uteplassen.

Meld deg, venner og familie på!


Få et bedre uterom ved bruk av riktige hagemøbler!
Det nærmer seg sommer og tid for å være mye ute. Husker du fjorårets sommer? Manglet det noen sitteplasser eller bord på uteplassen?
Hva med skygge, virket parasollen slik den skulle, var den stor nok? Tirsdag 28. mai ønsker vi deg velkommen til en kundekveld på A-Møbler Alnabru. Her vil du få inspirasjon til hvordan du best kan løse ditt uterom. Har du en liten balkong, terrasse eller stor hage? Vi kan hjelpe deg med å velge riktige hagemøbler. Det vil bli foredrag med blant andre Anne Holter-Hovind fra Moseplassen.no. Hun vil fortelle hvordan hun tenker når hun skal skape gode uterom. Du vil også få tips til hvordan du kan bevare møblene og impregnere hageputene dine. I tillegg vil det være mange supre tilbud og nedsatte priser på alt vi har av hagemøbler og utebelysning. Ta turen til A-Møbler Alnabru og gjør deg klar til å nyte varme sommerdager på din uteplass.
Kom og møt Anne fra Moseplassen!
Anne er utdannet arkitekt og brenner for å vise sine følgere hvordan hageopplevelser kan berike hverdagen deres. Hun driver Moseplassen, norges største hageblogg med suksessfulle Instagram og Facebookprofiler.

Hun har skrevet boken Fuglefryd, (opplag 12k), hadde i tre år fast spalte i Norsk Hagetidend, og vært på God morgen Norge og andre TV og radioprogram gjentatte ganger de siste ti årene. Og hun starter snart opp en podkast om hage.
Hennes mål er å spre hageglede og kunnskap, og hun jobber med høy etikk og profesjonalitet. Anne bor nå på en stor takterrasse på Frogner, Oslo. Tidligere hadde hun villahage, og hun vokste opp på en gård med omlag seks mål hage.
Dette og bakgrunnen som arkitekt og åtte år som ekstrahjelp i gartneri gir Anne en bred erfaring. Dersom hun for innlegg trenger en annen type hage enn den hun bor i så løses det enkelt med å låne en hage fra nettverket.
Program 28. mai på Alnabru
• Kl. 1730: Vi server noe å bite i.
• Kl. 1800: Velkommen
• Kl. 1805: Foredrag med Anne Holter-Hovind fra Moseplassen.no
• Kl. 1845 Foredrag med FiberProtector
• Ca kl 1900: Trekning av premie
• Kl. 1900 – 210:0 Salg med gode tilbud!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.