Match TV-benk

Match TV-benk - Kombinasjonen av stil og funksjonalitet! Match TV-benk er det ideelle møbelet for ditt moderne hjem. Den kombinerer en tidløs klassis...
Les mer
  • Tidløs kombinasjon av klassisk design og moderne elementer
  • Praktiske skuffer og åpne hyller for organisering av elektronikk
  • Kabelføringshull i bakveggen for ryddig kabelhåndtering

Match TV-benk - Kombinasjonen av stil og funksjonalitet!

Match TV-benk er det ideelle møbelet for ditt moderne hjem. Den kombinerer en tidløs klassisk design med moderne elementer, og resultatet er en TV-benk som er like stilig som den er funksjonell. Denne TV-benken er laget av brun MDF, noe som gir den en varm og innbydende følelse, mens aluminiumsfargede ben gir et moderne preg.

Praktisk oppbevaring

Med to praktiske skuffer og to åpne hyller i midten gir Match TV-benk deg rikelig med oppbevaringsplass. Organiser elektronikk, fjernkontroller, bøker og andre gjenstander enkelt og elegant. Benken har også kabelføringshull i bakveggen for å holde kabler ryddige og godt organisert.

Stil og funksjonalitet

Denne TV-benken er et perfekt eksempel på hvordan stil og funksjonalitet kan kombineres. Den passer like godt i en moderne stue som i et mer klassisk rom. Den brune MDF-overflaten gir en følelse av varme, mens de aluminiumsfargede bena gir et snev av moderne design.

Enkel montasje

Match TV-benk er enkel å montere med tydelige instruksjoner og alt nødvendig monteringsutstyr inkludert. Du kan nyte ditt nye møbel på kort tid uten stress.

Kabelhåndtering

Slutten på rotete kabler. Denne TV-benken har innebygde kabelføringshull i bakveggen, slik at du enkelt kan organisere kabler og holde dem ute av syne. Dette gir et ryddig og pent utseende.

Varenummer: TW1150020916

Mål

Farge
Brun
Antall Dører
2
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
173
cm
Dybde
40
cm
Høyde
33
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
32,8
kg
Totalvolum
0,10185391
Kolli 1 - Lengde
46,2
cm
Kolli 1 - Bredde
195,1
cm
Kolli 1 - Høyde
11,3
cm
Kolli 1 - Volum
0,10185391
Kolli 1 - Vekt
32,8
kg

Lignende produkter