Woodenforge Spisebord

Spisebord med i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge. Laget av resirkulert treverk og understellet er i sort metall. Under bena er det ...
Les mer
  • Resirkulert treverk
  • Moderne industrielt design
  • Kan enkelt gjøres større ved behov
Spisebord med i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge. Laget av resirkulert treverk og understellet er i sort metall. Under bena er det justeringsskruer, slik at bordet kan stå stødig, hvis det er noen ujenvheter i underlaget. Bordet finnes i tre størrelser, hvorav to er rektangulære- og ett er rundt. De rektangulære bordene har en meget praktisk butterfly-ileggsplate, slik at de enkelt kan forlenges ved behov. Platene oppbevares i bordet når de ikke er i bruk.

Woodenforge-serien:
Woodenforge-serien er en hyllest til pionerene som la de første togskinnene rundt om i verden. En perfekt forening mellom de sterke, elegante metallskinnene og mektige tømmerstenger. Woodenforge-serien prøver å gjenskape dette samspillet med de rene linjene i metallrammene med den kontrasten det resirkulerte treverket gir. Sammen gir det deg solide, elegante møbler med et industrielt, men samtidig moderne preg.

Unike møbler:
Siden denne serien er produsert med resirkulerte materialer, vil hvert møbel være unikt med sprekker, skjønnhetskader og nyanseforskjeller i farger fra produkt til produkt. Dette gir møblene karakter og det rustikke utseendet som gjør denne serien spesiell.

Miljøbevisst produsent:
PGT-Reclaimed streber etter å produsere møbler på en bærekraftig måte, redusere avfall og ta vare på miljøet. Derfor benytter de i hovedsak resirkulerte materialer i sin produksjon og bare i perioden 2012-2016 sparte de 327 hektar skog ved å resirkulere gammelt treverk. Selskapet er sertifisert av Rainforest Alliance og mottok i 2018 den gjeveste prisen i «The green world enviroment awards».
Varenummer: PG18114

Mål

Farge
Rustic Black Olive
Materiale
Tre
Antall ileggsplater
1
Antall ben
2
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
180 cm
Bredde
100 cm
Høyde
78 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
47 kg
Totalvolum
0,53946 m³
Kolli 1 - Lengde
185 cm
Kolli 1 - Bredde
108 cm
Kolli 1 - Høyde
27 cm
Kolli 1 - Volum
0,53946 m³
Kolli 1 - Vekt
47 kg