Laos Spisebord

Laos spisebord: Det moderne og stilrene bordet med uttrekkbar funksjon! Laos spisebord er et moderne og stilrent spisebord med en praktisk utrekk-fun...
Les mer
  • Praktisk uttrekk-funksjon
  • Stilrent design
  • Rommer mange

Laos spisebord: Det moderne og stilrene bordet med uttrekkbar funksjon!

Laos spisebord er et moderne og stilrent spisebord med en praktisk utrekk-funksjon. Med denne funksjonen kan bordet enkelt utvides med 45 cm, slik at det blir plass til flere rundt bordet. Bordet har en solid melaminplate med svart ask finér som gir det en moderne look.

Stabil og moderne kjegleformet fot

Understellet på Laos spisebord har en stabil og moderne kjegleformet fot. Basen er trukket i svart 3D folie, som gir bordet et elegant utseende. Bordet er også utstyrt med en nydelig kjegleformet fot trukket i svart ask finer, som gir bordet en harmonisk helhet.

Praktisk og enkel å montere

Laos spisebord er enkelt å montere og kan romme 4-8 personer. Bordet inkluderer en illeggsplate (120x45cm) som kan oppbevares inne i bordet når den ikke er i bruk. Vedlikehold av bordet er enkelt, da det kun krever en fuktig klut. Unngå bruk av mikrofiberklut og sterke såpemidler.

Behandling av Laos spisebord

For å ta vare på Laos spisebord kan du bruke voksbehandling. Dette vil gi bordet en enda lengre levetid og en dypere farge. Bordet har en moderne og tidsriktig design som passer perfekt inn i de fleste hjem.

Med Laos spisebord kan du enkelt invitere flere gjester til middag, og samtidig ha et elegant og moderne bord som passer til enhver anledning.

Varenummer: MZ1810073548

Mål

Farge
Sort Ask
Materiale
Ask finér, MDF
Antall ben
1
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
120 cm
Lengde
165 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
52 kg
Totalvolum
0,581272 m³
Kolli 1 - Lengde
127 cm
Kolli 1 - Bredde
127 cm
Kolli 1 - Høyde
16 cm
Kolli 1 - Volum
0,258064 m³
Kolli 1 - Vekt
40 kg
Kolli 2 - Lengde
67 cm
Kolli 2 - Bredde
67 cm
Kolli 2 - Høyde
72 cm
Kolli 2 - Volum
0,323208 m³
Kolli 2 - Vekt
12 kg

Tilhørende varer