Svane Sleep Kontinentalseng Med Sengegavl

Svane Sleep Kontinentalseng med sengegavl: Komfort møter stil! Gi soverommet ditt en oppgradering med Svane Sleep kontinentalseng med sengegavl. Prod...
Les mer
  • Pakkepris, Komplett med sengegavl
  • Produsert i Norge
  • 25års garanti mot fjær-og rammebrudd

Svane Sleep Kontinentalseng med sengegavl: Komfort møter stil!

Gi soverommet ditt en oppgradering med Svane Sleep kontinentalseng med sengegavl. Produsert av vår norske leverandør Svane, kombinerer denne sengen komfort, stil og funksjonalitet.

Elegant design

Svane Sleep kontinentalseng er trukket i et lysegrått stoff og støttet av sorte treben, noe som gir den et elegant og tidløst utseende. Sengen selges sammen med en matchende sengegavl som bidrar til en lun og helhetlig atmosfære i rommet.

Avanserte fjærsystemer for optimal komfort

Sengen er utstyrt med Svane Sleep sitt geniale PluraZone Plus fjærsystem, som sikrer ekstra mykhet under skuldre og hofter for riktig ryggstøtte og optimal trykkavlastning. I tillegg tilbyr sengen 'Pocket on Pocket' teknologi for suveren komfort i to lag med fjærer.

Tilpasset dine behov

Med Svane Sleep kontinentalseng kan du tilpasse mykheten etter dine behov. Sengen har FlexSystem som gir deg muligheten til å velge mellom tre forskjellige mykhetsgrader. Og med DuoSystem kan du til og med endre mykhet på madrassen etter kjøp.

Sengegavl for ekstra komfort og stil

Svane sengegavlen har et enkelt, stilfullt uttrykk som passer de fleste miljøer. Den kan festes direkte på sengen og justeres i tre forskjellige høyder for å tilpasse dine behov og ønsker.

Norsk kvalitet og miljøvennlig

Når du velger Svane Sleep kontinentalseng, får du en seng laget av Svane, den eldste merkevaren i norsk møbelindustri. Disse sengene er produsert på Fetsund, og valget av en lokal produsent betyr kortreiste, mer miljøvennlige senger.

Langvarig garanti for trygghet

Svane tilbyr 5 års totalgaranti, og en utvidet 25 års garanti på fabrikasjonsfeil, samt brudd på fjær og ramme. Dette betyr at du kan hvile trygt i viten om at sengen din vil vare.

Varenummer: PP13119

Mål

Farge
Ice Grey
Stoffnavn
Moment

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
150 cm
Høyde
85 cm

Emballasjemål

Antall kolli
10 Antall kolli
Totalvekt
103 kg
Totalvolum
1,7355 m³