Høie

Høie Winnie Sengetøy

Med sengesettet Winnie gjenskaper Høie den friske sommerfølelsen med duse nyanser i grønt innendørs. Satengvevingen i 100% bomull sikrer den gode søvn...
Les mer
  • Sateng i 100% ekstra fin bomull
  • Oeko-Tex sertifisert og Easy Care behandlet
  • Bunnåpning med glidelås i dynetrekket
Inkludert putetrekk - 50x70cm
Med sengesettet Winnie gjenskaper Høie den friske sommerfølelsen med duse nyanser i grønt innendørs. Satengvevingen i 100% bomull sikrer den gode søvnen som gjør at du kjenner deg frisk og uthvilt når morgensolen kiler deg i øyekroken. Satengen til Høie er kjent for sine ekstra tynne og langfibrede tråder. Vevingen gir oss den fine og særegne glansen satengen er kjent for. Kombiner gjerne med Una putetrekk i kordvelour - i fargen beige.

Alle Høies tekstiler er Oeko-Tex sertifisert, noe som betyr at alle råvarene som er benyttet under produksjonen har gjennomgått en streng kvalitetskontroll og dette er din garanti for at produktet er fri for helseskadelige kjemikalier og stoffer.

Høie sengetøy behandlet med Easy Care krøller mindre, og beholder fasongen fint også etter vask. Gir en myk og komfortabel følelse, og er så lett å stryke at det krever mindre varme og energi for å oppnå et godt resultat.

VASK OG VEDLIKEHOLD
Høie sengetøy kan vaskes på 60 grader. Generelt bør sengetøyet vaskes sammen med lignende farger og med innsiden ut. Vi anbefaler at glidelåsen er lukket under vask.
Varenummer: HØ950101601500

Mål

Farge
Lys oliven
Materiale
100% bomull

Mål

Lengde
200 cm
Bredde
140 cm
Totalvolum
0,004995 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
37 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,004995 m³
Kolli 1 - Vekt
1,2 kg
Kolli 1 - Bredde
27 cm