home Meny close
menu MENY
search

Interiør

Interiør til hjemmet ditt

Er du på jakt etter nytt interiør? Ser du etter noen koselige lamper som har rett lys i din stue? Eller er det noe helt nytt som kan skifte stilen i hjemmet ditt du er på utkikk etter? Møblene i et rom kan få helt nytt uttrykk ved hjelp av ulike tekstiler og tilbehør. I vår nettbutikk har vi et stort utvalg av ulikt interiør til både kjøkken, uteområder, oppholdsrom og gang.

Et personlig hjem

Et hjem må gjenspeile deg og din personlighet. Dette kan du gjøre med tepper, pynteputer, bilder, belysning, og planter. Et hjem blir personlig når man bringer noe unikt og eget inn i det.

Mange muligheter

Vi vet at et hjem består av mye mer enn bare store møbler. Interiøret bør helst harmonere med dine øvrige møbler, og stå i stil med din personlighet. Du kan uttrykke deg ved hjelp av forskjellige tekstiler, stilarter og farger. Det er bare kreativiteten som setter grenser.

Noe for enhver smak

Vi mennesker er ulike, og derfor velger vi forskjellige ting til hjemmet vårt. Vi har et bredt utvalg av interiør i vår nettbutikk, både til den minimalistiske, romantiske og den rocka. I vårt varehus på Alnabru kan du se mye av interiøret utstilt sammen med andre møbler. Der kan du finne ulike kombinasjoner og stiler som også vil passe inn i ditt hjem.

Les mer Skjul


KUN DENNE HELGEN!
Bli kjent med Stokkes prisbelønte barnestol av Peter Opsvik. Stolene som kan justeres i ulike dybder og høyder slik at den blir spesialtilpasset barnas kropp til korrekt og komfortabel sittestilling

Se alle våre stoler fra Stokke

STOL TRIPP TRAPP HVIT
Nå: 1439,- Før: 1799,-

STOL TRIPP TRAPP GREY
Nå: 1439,- Før: 1799,-

STOL TRIPP TRAPP BLACK
Nå: 1439,- Før: 1799,-


Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Viser vare 1 til 24 av totalt 73
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Viser vare 1 til 24 av totalt 73
per side
Desc

Huskeliste

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.