InHouse Sunniva by EDDA Teppe

Sunniva fra kolleksjonen EDDA by InHouse er et håndvevd teppe i Tencel med carvingdetalj. Teppet har en silkemyk overflate og en flott glans. EDDAs ra...
Les mer
  • Norsk design
  • Håndknytt
  • Tencel viskose
Sunniva fra kolleksjonen EDDA by InHouse er et håndvevd teppe i Tencel med carvingdetalj. Teppet har en silkemyk overflate og en flott glans. EDDAs raffinerte og sterke fargebruk gjenspeiles gjennom de stilsikre fargene i Sunniva. Designeren kjennetegnes også gjennom trompe-l´æil effekter, noe som er integrert i teppet gjennom en signatur som er carvet inn i nedre venstre hjørne. Teppet er håndlaget, og små forskjeller i størrelse og farger kan derfor forekomme.

I kolleksjonen EDDA by InHouse har InHouse teamet opp med den prisvinnende norske motedesigneren Edda Gimnes bak merket EDDA. EDDA handler om å kombinere kunst og mote på en uventet måte, og skape et lekent og levende univers.

Vedlikehold:
Anbefalt rengjøring er regelmessig støvsuging, samt tørrens ved behov. Bør impregneres før bruk.

Om designer Edda Gimnes:
Utvalgt av New York Times som en av 10 “Fresh-Out-of-Fashion-School Designers to Watch”, har Edda Gimnes raskt skapt et navn for seg selv innen moteindustrien. De uttrykksfulle klærne hennes har blitt brukt av superstjerner som Lady Gaga, Gigi Hadid og Cardi B. Og EDDA har blitt presentert i både museer og kunstinstallasjoner. Hun er en av de yngste designerne som noensinne har blitt utstilt på The Met i New York, og hennes kreasjoner har blitt kjøpt inn av Nasjonalmuseet.

EDDAs visuelt slående stil er et resultat av kombinasjonen av eklektisk design og dristige mønstre med eksperimentelle uttrykk. I kolleksjonen EDDA by InHouse har vi arbeidet med å overføre hennes lekne illustrasjoner til tepper, og forent moderne uttrykk og mønstre med tradisjonsrikt håndverk og intrikate detaljer. Materialene er plukket fra øverste hylle, og kolleksjonen består av tepper i håndvevet Tencel og håndtuftet New Zealand ull med detaljer i Tencel.
Varenummer: GX94100604713

Mål

Farge
Apple
Materiale
Viskose Tencel

Mål

Lengde
230 cm
Bredde
160 cm
Totalvolum
0,036 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
160 cm
Kolli 1 - Høyde
15 cm
Kolli 1 - Bredde
15 cm
Kolli 1 - Vekt
13,8 kg
Kolli 1 - Volum
0,036 m³