Høie

Høie Una Putetrekk Kordvelour

Putetrekk i kordvelour av 100% bomull.En seng full av puter innbyr til ro og velvære. Puter har både en visuell og funksjonell verdi. Å kombinere ulik...
Les mer
  • Kordvelour av 100% bomull
  • Oeko-Tex sertifisert og Easy Care behandlet
  • Bunnåpning med glidelås
Putetrekk i kordvelour av 100% bomull.

En seng full av puter innbyr til ro og velvære. Puter har både en visuell og funksjonell verdi. Å kombinere ulike kvaliteter på puter og sengetøy skaper et helt unikt uttrykk.

Una serien er laget av 100% bomull. Putetrekket har en soft finish og føles luksuriøs å ta på. Den unike vevemetoden kjennetegnes ved at det veves løkker inn i tekstilet som deretter klippes, noe som gir deg det unike lysspillet og den myke følelsen. Una serien kommer i tre forskjellige farger og to størrelser på putetrekket. En til vanlige hodeputer, og en til hotellputer.

Alle Høies sengetøy er Oeko-Tex sertifiserte, noe som betyr at alle råvarene som er benyttet under produksjonen har gjennomgått en streng kvalitetskontroll og dette er din garanti for at produktet er fri for helseskadelige kjemikalier og stoffer.

Produktspesifikasjon
- 100% bomull
- Kordvelour
- Oeko-Tex sertifisert
- Made in Green
- Bunnåpning med glidelås

Vask og vedlikehold
Høie putetrekk i kordvelour kan vaskes på 40 grader. Generelt bør putetrekket vaskes sammen med lignende farger og med innsiden ut.
Varenummer: HØ950200303703

Mål

Farge
Stålgrå
Stofftype
Kordvelour
Materiale
100% bomull

Mål

Lengde
70 cm
Bredde
50 cm
Totalvolum
0,00168 m³

Emballasjemål

Kolli 1 - Lengde
28 cm
Kolli 1 - Høyde
3 cm
Kolli 1 - Bredde
20 cm
Kolli 1 - Vekt
0,25 kg
Kolli 1 - Volum
0,00168 m³